Decizia luată de Mirel Rădoi în privința lui Răzvan Marin. Fotbalistul îi reproșase public că nu-l folosește mai mult la Națională htt

Nicu Stan 17.09.2021, 18:28
Decizia luată de Mirel Rădoi în privința lui Răzvan Marin. Fotbalistul îi reproșase public că nu-l folosește mai mult la Națională htt

Mirel Rădoi a luat o decizie în ceea ce privește convocarea la națională a lui Răzvan Marin. Selecționerul României, a anunțat în urmă cu puțin timp lista convocărilor preliminare pentru fotbaliștii care joacă în străinătate, pentru meciurile cu Germania și Armenia, care vor avea loc în luna octombrie.

Mirela Rădoi a făcut lista fotbaliștilor convocați pentru meciurile cu Germania și Armenia. Ce se întâmplă cu Răzvan Marin

Mirel Rădoi a anunțat lista convocărilor preliminare pentru fotbaliștii care evoluează în străinătate pentru meciurile cu Germania și Armenia. Cele două meciuri se vor desfășura în luna octombrie. Meciul cu Germania, va avea loc pe 8 octombrie, pe Volksparkstadion, Hamburg, ora 21:45, iar cel cu Armenia, pe 11 octombrie, pe stadionul Steaua, ora 21:45.

În ciuda nervilor pe care i-a avut la finalul meciului cu Macedonia de Nord, Mirel Rădoi l-a trecut pe listă și pe Răzvan Marin, în vârstă de 25 de ani, jucător la Cagliari, în Italia.

Nationala va intalni in octombrie Gaermania si Armenia
Nationala va intalni in octombrie Gaermania si Armenia

Răzvan Marin, criză de nervi după meciul cu Macedonia de Nord

De asemenea, după partida de la Skopje, mijlocașul izbucnise în public, arătându-se nemulțumit că a evoluat prea puțin timp în cele trei partide din luna septembrie. De asemenea, la trei zile după ieșirea nervoasă, jucătorul lui Cagliari și-a cerut scuze și a anunțat că rămâne în slujba primei reprezentative a țării.

Pe lista lui Mirel Rădoi se află nume interesante, care nu au putut fi văzute la națională în ultima perioadă. Preintre acestea se numără Florin Andone, George Pușcaș, Alexandru Mitriță sau Valentin Mihăilă.

Echipa națională concepută de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Germania și Armenia

Portar: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0)

Fundași: Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone/Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1)

Mijlocași: Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 20/1), Dennis Man (Parma/Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Marius Marin (Pisa/Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11)

Atacanți: Florin Andone (Cadiz/Spania, 25/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8)

Luptă crânceană pentru calificare în grupa României

După șase runde, țara noastră se află pe locul 3, cu 10 puncte, la o singură lungime de poziția a doua, ocupată în continuare de Armenia. Germania este lider detașat, cu cele 15 puncte acumulate.

De asemenea, pentru stranieri, luna octombrie vine cu două meciuri decisive: în deplasare cu Germania și acasă cu Armenia. În ultimele două etape, naționala va avea parte de două meciuri la prima facile: acasă cu Islanda, o echipă ieșită din calcule, și în deplasare cu Liechtenstein.

Urmăriți Impact.ro și pe