Răsturnare mare de situație: Gigi Becali s-a răzgândit în privința FCSB. Ce plan ambițios are acum

Ana-Maria Tudor 04.05.2023, 15:31
Răsturnare mare de situație: Gigi Becali s-a răzgândit în privința FCSB. Ce plan ambițios are acum

Gigi Becali a anunțat după derby-ul Rapid – FCSB că se retrage din fotbal și că este dispus să vândă echipa pentru 25 de milioane de euro. Totuși, recent a existat o răsturnare de situație, iar Becali s-a răzgândit și vrea să facă investiții în continuare. Omul de afaceri Simion Apreutese, care a fost interesat să preia clubul UTA Arad și este apropiat de Ilie Dumitrescu, a fost primul interesat să cumpere pachetul de acțiuni de la FCSB.

Becali s-a răzgândit

Gigi Becali s-a răzgândit și a anunțat că nu mai dorește să vândă clubul, cel puțin momentan, deoarece își dorește să câștige campionatul.

Anuntul soc facut de Gigi Becali
Anuntul soc facut de Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a explicat, într-un interviu la emisiunea „Digi Sport Special”, ce l-a determinat pe Becali să declare inițial că este dispus să renunțe la echipa, dar și ce l-a făcut să se răzgândească.

„A fost după meciul ăla, cu Rapid. Patronul echipei, Gigi Becali, a ieșit…a fost pe un fond….i s-a întâmplat un lucru care i-a dat de gândit. A avut niște palpitații în seară aia și asta ne-a spus-o când am fost față în față cu el. A fost pentru prima dată când s-a gândit și la sănătatea lui” spunea Ilie Dumitrescu conform digisport.ro

Într-o conferință de presă ulterioară, Gigi Becali a spus că dorește să vândă echipa și a cerut 25 de milioane de euro pentru aceasta. Ilie Dumitrescu, apropiat al omului de afaceri, a explicat că a crezut că declarația lui Becali a fost un impuls dat de evenimentele din seara precedentă, dar că adevărata motivație a fost frustrarea acestuia legată de arbitrajul din fotbalul românesc.

„Cred că FCSB îl ține în tonus pe el. Spunea că mai vrea să ia doi fundași centrali, vrea să investească și în alte poziții. Cu o săptămână înainte spui că ‘gata, s-a terminat, nu mai pot, am 65 de ani”, a spus Dumitrescu, in interviu.

Gigi Becali își dorește o altă sumă pentru FCSB

În urmă cu două decenii, pe 23 ianuarie 2003, Gigi Becali (64 de ani) devenea oficial patronul FCSB-ului. Într-un interviu acordat presei, Gigi Becali a dezvăluit că nu poate divulga numele persoanei interesate de cumpărarea FCSB-ului, dar a afirmat că este un român. El a subliniat că nu este necesar ca această persoana să fie mai bogată decât el pentru a-și permite să cumpere echipa și că cei care au 25 de milioane de euro mai au probabil încă 25 de milioane. În plus, conform gândul.ro, Becali a precizat că a cerut 40 de milioane de euro pentru echipă, dar că este dispus să negocieze și să accepte această sumă în cazul în care FCSB va deveni campioană.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: