Răsturnare de situație. Xonia nu a consumat substanțe interzise

Corina Oprea 30.06.2023, 22:30

Xonia a trecut prin clipe de groază, după ce s-a spus că ar fi fost prinsă drogată la volan. A fost târâtă într-un scandal de zile mari, dar acum a reușit să își demonstreze nevinovăția. A avut loc o răsturnare de situație în cazul ei, după ce s-a testat la două clinici diferite și a primit rezultatele.

Xonia nu a fost drogată la volan

În urmă cu o săptămână, polițiștii au tras-o pe dreapta pe Xonia și au testat-o pentru droguri. Rezultatul ar fi ieșit pozitiv, iar de aici a pornit un întreg scandal în lumea mondenă. Artista a trecut prin clipe grele și a încercat din răsputeri să dovedească faptul că este nevinovată și nu are nicio legătură cu viciile de acest fel.

Vedeta a vrut, cu orice preț, să iasă din scandalul în care nu merita să fie și a mers la două clinici private de prelucrare a probelor biologice, unde ambele rezultate au fost negative, conform SpyNews.

Încă de la început a fost doritoare să meargă la INML, știind că nu a consumat nicio substanță interzisă și s-a urcat la volan în formă perfect normală.

„Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M.L în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. Am convingerea că rezultatul testelor biologice vor evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statului să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate, ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat.”, a scris Xonia, pe contul ei personal de Instagram.

Prima apariție publică după scandal

Xonia a oferit noi declarații despre scandalul în care a fost implicată fără să aibă vreo vină. A apărut pentru prima dată în public după ce a fost oprită în trafic și acuzată că ar fi consumat substanțe interzise. A fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit, cu lux de amănunte, prin ce a trecut în tot acest timp.

Vedeta spune că nu ar fi putut consuma alcool sau droguri, mai ales pentru că este bolnavă și are un tratament clar pentru afecțiunea grea pe care o are. Xonia a mărturisit, în fața tuturor, că nu mai are liniște, nu mai poate dormi și are nevoie de calmante, pentru că presa ar continua să o acuze și să o hărțuiască.

„Nu am fost nici beată, nici drogată. Nu am consumat droguri în viața mea. Am și o problemă de sănătate și nu aș putea să fac asta nici prin absurd. De o săptămână nu pot să mai dorm, iau calmante. Sunt traumatizată de presă. Nu m-am urcat la volan crezând că o să existe acest rezultat”, a declarat Xonia la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe