Răsturnare de situație în scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica. De ce e acuzat acum fotbalistul. ”Nu e a mea”

Badea Violeta 02.02.2022, 08:35
Răsturnare de situație în scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica. De ce e acuzat acum fotbalistul. ”Nu e a mea”

Scandalul dintre Ciprian Marica și Ilie Năstase este departe de a se fi încheiat! Anul trecut, fostul fotbalist a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să fie scos din fundația sportivă care îi poartă numele, cea care administrează Baza Voința. De atunci, fostul tenismen este foc și pară pe nașul său, căruia îi aduce acuzații extrem de grave. Iată declarația acidă a lui Ilie Năstase!

De la ce a pornit scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica

Ilie Năstase și Ciprian Marica sunt la cuțite încă de anul trecut. Totul a pornit de la decizia fostului fotbalist de a-l scoate pe fostul tenismen din fundația care-i poartă numele.

Ciprian Marica a formulat o acțiune încă din luna mai 2021 la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală. După trei înfățișări, însă, instanța a respins solicitarea lui Marica.

Acesta nu a renunțat însă și s-a adresa aceleiași instituții cu încă o acțiune. De data aceasta, pe 7 octombrie, cererea sa a fost aprobată, iar Ilie Năstase a fost scos din fundație.

În locul acestuia, fostul fotbalist i-a adus, prin modificarea actului constitutiv, pe tatăl și unchiul său. De aici și până la un adevărat scandal nu a mai fost decât un pas.

Ciprian Marica si Ilie Nastase
Ciprian Marica si Ilie Nastase

Ce acuzații îi aduce Ilie Năstase lui Ciprian Marica

Ilie Năstase susține că nașul său i-ar fi falsificat semnătura de mai multe ori și l-ar fi exclus din fundația care îi poartă numele.

În urma celor întâmplate, fostul lider ATP nici nu mai vrea să audă de finanțator clubului FC Farul Constanța. Mai mult, acesta spune că regretă faptul că l-a ales să-i fie naș.

„În data de șase iulie am semnat 25 de acte cu 100 de file. Nici un nebun, un om bolnav la cap, nu face așa ceva. Acolo, în alea 25 de semnături, 22 sunt false, nu e semnătura mea. Au luat fundația, este el tatăl lui și unchiul.

De ce nu se numește fundația Marica, dacă tot a luat-o?! Pentru că terenul a fost dat Fundației Ilie Năstase. Pe mine m-au băgat ca și președinte onorific. Asta e bășcălie mare”, a spus Ilie Năstase, la Acces Direct.

Fostul mare tenismen spune că nu și-a dorit niciodată să iasă din Fundația Ilie Năstase. Conform acestuia, Ciprian Marica l-a păcălit și a reușit să-l excludă. Ilie Năstase este hotărât să-și facă dreptate și susține că fostul fotbalist va ajunge la pușcărie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...