Cum ajunsese Ioana să vrea să divorțeze din nou de Ilie Năstase. Legătura cu nașul Ciprian Marica

Beatrice Dumitru 26.11.2021, 15:58
Cum ajunsese Ioana să vrea să divorțeze din nou de Ilie Năstase. Legătura cu nașul Ciprian Marica

Ilie Năstase nu traversează ce amia bună perioadă a vieții sale. Este internat după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, dar cel mai tare este afectat de faptul că Ciprian Marica, nașul și prietenul său, i-a luat Academia de Tenis. Soția sa, Ioana, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Ilie Năstase, dar și despre scandalul în care a fost implicat.

„De-atunci nu mai este om”

Ilie Năstase a fost descoperit cu Covid-19 după ce s-a întors dintr-o vacață din Turcia, unde a fost împreună cu soția sa, Ioana. Acesta se află internat la Institutul „Matei Balș” din București, iar starea sa de sănătate este bună, având o formă ușoară a bolii.

Pentru fosul lider ATP problemele de sănătate au apărut după scandalul cu Ciprian Marica, nașul și prietenul lui de încredere. Acesta l-a îndepărtat pe Ilie Năstase din fundația care îi poartă numele. Ioana Năstase a povestit cum a aflat că soțul său a rămas fără Academia de Tenis și cât de tare l-a afectat acest lucru.

Cum ajunsese Ioana să vrea să divorțeze din nou de Ilie Năstase. Legătura cu nașul Ciprian Marica
Ilie Năstase a rămas fără Academia de Tenis.

Ilie de-atunci nu mai este om. Scăzându-i foarte tare imunitatea, a contactat şi virusul. Am aflat fix în momentul în care Ciprian Marica voia să-i dea pe toţi afară. Şi pe Brigitte, şi pe alte ­persoane care lucrează acolo. Doi domni de acolo m-au sunat pe mine, deci nu pe Ilie, să-mi spună că Marica îi dă afară, practic acest lucru putea doar Ilie să-l facă. Aşa am legat lucrurile. „Doamna Ioana, noi am auzit prin bază că Ciprian i-ar fi luat Academia domnului Ilie”, aşa mi-au spus, dar am zis că nu e posibil aşa ceva. Am mers acasă şi i-am spus ce am auzit. Ilie s-a enervat şi a „căzut” tot pe mine, şi aşa am ajuns să scriu acea postare pe Facebook, apoi să reintroduc solicitarea de divorţ”, a povestit Ioana Năstase pentru Click.

„E ­distrus, nu-i vine să creadă că l-a trădat în halul ăsta”

Soția lui Ilie Năstase a mai dezvăluit că fostul tenismen a crezut că informațiile aflate chiar de ea sunt doar minciuni și s-au certat foarte tare. Acela a fost momentul în care ea a decis să divorțeze, însă Ciprian Marica i-a confirmat că totul este adevărat, în timpul unei întâlniri în oraș, la un restaurant în Herăstrau.

Atmosfera a fost relaxată, prilej cu care am decis să deschid subiectul despre Academie. L-am luat cu vorbă bună, apoi i-am spus ce am auzit şi a recunoscut. „Ciprian, este adevărat că i-ai luat ­academia lui Ilie?” iar el a răspuns „DA”, aşa foarte calm şi ­asumat. Moment în care lui Ilie i s-a făcut rău. Am văzut cum se schimbă brusc la faţă. Ne-am ridicat şi am plecat acasă, iar acasă i s-a făcut şi mai rău, i-a scăzut tensiunea şi am ajuns la spital. El are şi problemele de sănătate şi vă daţi seama că s-a complicat totul. Din clipa respectivă, Ilie s-a simţit tot mai rău, nu a mai dormit deloc. E ­distrus, nu-i vine să creadă că prietenul lui, naşul şi omul în care avea cea mai mare ­încredere, efectiv, l-a trădat în halul ăsta”, a mai spus Ioana Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...