Răsturnare de situație în cazul lui Bobby Păunescu, magnatul despre care s-a spus că sponsorizează AUR. Cum ar fi ajuns, de fapt, în poza de la partid

Cristian Cojocaru 08.12.2020, 20:25
Răsturnare de situație în cazul lui Bobby Păunescu, magnatul despre care s-a spus că sponsorizează AUR. Cum ar fi ajuns, de fapt, în poza de la partid

După ce s-a vehiculat că AUR are un sponsor principal în persoana lui Bobby Păunescu după ce acesta a apărut lângă șefii formațiunii în noaptea alegerilor, copreședinții partidului au venit cu lămuriri. Aceștia au o variantă extrem de interesantă despre felul în care a apărut magnatul în poză.

Finanțează sau nu Bobby Păunescu AUR? Ce spun șefii formațiuni

În urma dialogului de marți la Pagina de Media, Claudiu Târziu și George Simion au făcut o declarație care a dus la o răsturnare de situație în cazul lui Bobby Păunescu. Copreședinții partidului AUR neagă cu vehemență orice contribuție financiară din partea lui Bobby Păunescu pe toată durata campaniei.

După ce partidul a reușit să surprindă pe toată lumea, obținând peste 8 procente din voturi la o primă participare la alegerile parlamentare, Bobby Păunescu a apărut în pozele de grup ale partidului, pe treptele unde se aflau și ceilalți membri. . Zvonul cum că Bobby Păunescu ar fi contribuit financiar la campanie a fost dezmințit de către Claudiu Târziu.

„Nu, categoric, nu. Ar fi fost foarte frumos să ne ajute Bobby Păunescu, dar faptul că nu ne-a ajutat este ușor demonstrabil. Noi nu am fost pe B1TV la nici o emisiune în ultimele cinci, șase luni”, a explicat Claudiu Târziu.

”Regizor patriot și naționalist”

Claudiu Târziu a continuat să nege că Bobby Păunescu sau familia acestuia le-au acordat vreun ajutor financiar. Cu atât mai mult, acesta susține că personal, s-a întâlnit doar de două ori cu patronul B1Tv. Prima dată la lansarea mișcării politice, iar a doua oară chiar în seara alegerilor parlamentare.

„O dată când a venit la lansarea mișcării politice care a adus la constituirea partidului AUR, când a venit și el acolo și a ținut să aibă o luare de cuvânt. A doua oară a fost chiar în seara alegerilor. Bobby Păunescu s-a plasat la poză lângă noi, fără să fi cerut permisiunea, fără să fi avut vreo înțelegere. Nu știu de ce a făcut-o, l-am și întrebat: cu ce ocazie pe la noi?”, a declarat Claudiu Târziu în cadrul aceluiași dialog.

Simion a făcut la rândul lui câteva afirmații cu privire la acest lucru prin care susține că Păunescu este ”un partizan al lui Trump”, la fel ca și ei.

„Bobby Păunescu, un regizor patriot și naționalist, nu a finanțat campania noastră electorală. Am vorbit de multe ori și mi-a arătat o hârtie de la CNSAS, prin care tatăl lui, George Constantin Păunescu, a fost urmărit, nu colaborator al Securității. Mi-a zis că a venit în primul rând după rezultatul alegerilor pentru a arăta că ne susține împotriva acuzațiilor de xenofobie, rasism și așa mai departe. E un partizan al lui Trump, la fel ca și noi”, a spus George Simion, co-președinte AUR.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe