Reconstituirea de la Caracal, ziua 2: Gheorghe Dincă, pus să arate ce a făcut cu Luiza Melencu

Ciprian Ioana 17.09.2019, 11:49
Reconstituirea de la Caracal, ziua 2: Gheorghe Dincă, pus să arate ce a făcut cu Luiza Melencu

Este o nouă zi de reconstituire la Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă este pus, marți, să spună ce a făcut cu Luiza Melencu după ce a luat-o la ocazie. Deocamdată, probele adunate de la fața locului nu au indicat în mod clar că Luiza Melencu ar fi fost ucisă, așa cum susține principalul suspect.

Este o nouă zi plină la Caracal, acolo unde anchetatorii, împreună cu Gheorghe Dincă, reconstituie dispariția Luizei Melencu. Practic, se reface traseul urmat de principalul suspect, alături de victima sa, în ziua de 14 aprilie, atunci când adolescenta în vârstă de 18 ani a dispărut.

Gheorghe Dincă a fost scos din nou din arest pentru a le explica anchetatorilor cum a procedat. La fel ca luni, o astfel de reconstituire poate avea succes doar dacă principalul suspect colaborează sincer cu polițiștii și procurorii.

În caz contrar, îi poate pune pe piste greșite, iar misterul se adâncește.

Reconstituirea dispariției Luizei Melencu: cum se comportă Gheorghe Dincă

 

Reconstituirea a pornit exact din momentul în care Luiza Melencu a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă, pentru a se întoarce acasă. Ea nu a mai fost văzută de atunci.

Avocatul familiei adolescentei, Tonel Pop, ridică semne de întrebare asupra comportamentului lui Dincă în fața anchetatorilor și la reconstituire.

„Dacă reconstituirea va fi făcută în mod corect, este foarte bine că e facută. Dacă Dincă este învățat ce să spună și cum să spună din mai multe variante pe care le are, atunci reconstituirea nu este benefică”
Tonel Pop, avocat

Între timp, familia Luizei Melencu păstrează speranțe că fata lor trăiește. De altfel, probele adunate de la fața locului nu probează spusele lui Gheorghe Dincă, potrivit cărora a ucis-o și pe adolescenta în vârstă de 18 ani pe care a răpit-o în aprilie.

El susține că, la fel ca în cazul Alexandrei Măceșanu, i-a incinerat corpul și i-a aruncat rămășițele într-o pădure de lângă Caracal.

Oasele descoperite acolo erau calcinate și nu s-a reușit identificarea vreunui ADN.

Urmăriți Impact.ro și pe