EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie. De ce şi-a schimbat mama lui Gabi Bădălău părerea despre Claudia Pătrășcanu (exclusiv)

Nicu Stan 01.10.2021, 13:51
Răsturnare de situaţie. De ce şi-a schimbat mama lui Gabi Bădălău părerea despre Claudia Pătrășcanu (exclusiv)

Este răsturnare de situaţie în divorțul Claudiei Pătrălcanu de tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău. Acum, mama bărbatului spune că şi-a schimbat părerea despre Claudia Pătrășcanu. Care este motivul la care s-a ajuns aici, vedeți în articolul de mai jos.

Mama lui Gabi Bădălău o regretă pe Claudia Pătrășcanu după ce a văzut de fel de femeie este Bianca Drăgușanu

Scandalul de divorț dintre Claudia Pătrăcanu și Gabi Bădălău continuă cu o răstunare incredibilă de situație.

Artista și fiul de politician se judecă de mult timp pentru custodia celor doi copii, timp în care atât Claudia, cât și Gabi Bădălău și-au adus acuze care de care mai urâte unul altuia.

Bianca Dragusanu ar fi intervenit in divortul lui Gabi Badalau
Bianca Dragusanu ar fi intervenit in divortul lui Gabi Badalau

Situația se întoarce în favoarea Claudiei Pătrăcanu

În ultimul timp, situația pare să se întoarcă în favoarea artistei Claudiei Pătrășcanu după ce mama lui Gabi Bădălău, femeia de afaceri Rodica Bădălău, a trecut de partea norei sale, cu care până acum ceva timp se afla la cuțite.

Nefiind de acord cu relația pe care Gabi Bădălău o are cu Bianca Drăgușanu, Rodica Bădălău a revenit la gânduri mai bune față de fosta sa noră, Claudia Pătrășcanu.

Rodica Bădălău a văzut cum este iubita actuală a fiului său

”Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară cerută de Claudia, adica 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.

Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”,  a mărturisit o sursă din anturajul familiei Bădălău, în eclusivitate pentru impact.ro.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, relație zbuciumată

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de câteva luni bune, timp în care au avut parte și de certuri și despărțiri, la fel cum s-a întâmplat cu mai toate iubirile blondinei.

Astfel, după ce cei doi au vorbit despre nuntă și despre cât de luxos și opulent va fi evenimentul, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. În urmă cu câteva zile, iubiții au decis să mai dea o șansă relației lor.

Bianca Drăgușanu vrea să-și țină relația la secret

”De ceva timp, evit să mai vorbesc despre viața mea personală. Iubirea sau o relație dintre două persoane trebuie trăită, nu expusă public. Vă pot spune doar că sunt foare bine din toate punctele de vedere”, a declarat Bianca Drăgușanu după ce s-a împăcat cu fiul fostului politician Nicolae Bădălău.

Urmăriți Impact.ro și pe