Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri incredibile după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au asumat relația. “Mă implora să aducă copiii înapoi acasă”

Ana Anitoiu 10.08.2021, 22:20

Claudia Pătrășcanu a făcut noi dezvăluiri despre Gabi Bădălău, după ce fostul ei soț s-a afișat la un eveniment alături de Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a sunat-o pe cântăreață cu doar câteva zile înainte și i-a cerut ceva ce a înfuriat-o.

Ce i-a cerut Gabi Bădălău fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu

Mai exact, Claudia Pătrășcanu a spus că Gabi Bădălău a implorat-o să-i ia înapoi acasă pe băieți, la doar câteva zile după ce îi luase la el. Motivul a fost că el trebuia să o însoțească la un eveniment pe noua lui parteneră, Bianca Drăgușanu.

”Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbătă, duminică nu am ce să fac.

Am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Patrascanu, dezvaluiri incredibile dupa ce Gabi Badalau si Bianca Dragusanu si-au asumat relatia
Gabi Badalau si Claudia Patrascanu, la nunta lor

Cum a înfuriat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu

Totuși, lucrurile nu s-au oprit aici. Potrivit Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău n-a vrut ca cei doi copii ai lui să afle motivul pentru care au trebuit să se întoarcă la mama lor atât de devreme. Omul de afaceri ar fi încercat să facă presiuni asupra ei ca să-i mintă pe băieți.

”Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care am vorbit cu copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o.

Durerea mea e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor. (…) Mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Conflict între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a intrat recent într-un scandal public și cu Bianca Drăgușanu. După ce cântăreața a spus că actuala parteneră a lui Gabi Bădălău ar trebui să stea departe de băieții ei, deoarece reprezintă ”un pericol pentru toți copiii”, blondina a atacat-o la rândul ei.

”Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă.

Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit SpyNews.ro.