Ce spune Anna Lesko despre relaţia cu Gabi Bădălau. „Indignarea este mult prea mare”

Nicu Stan 07.09.2021, 10:07
Ce spune Anna Lesko despre relaţia cu Gabi Bădălau. „Indignarea este mult prea mare”

Anna Lesko a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Gabi Bădălau. Zvonurile au fost amplificate de Bianca Drăgușanu care are o relație controversată cu fiul fostului ministru Nicolae Bădălău. Astfel, Anna Lesko s-a văzut nevoită să spună tot adevărul despre relația ei cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu i-a scos vorbe unei cântărețe de la noi. Susține că ar avea o relație cu Gabi Bădălău

Anna Lesko a făcut lumină după dezvăluirile Biancăi Drăgușanu. Aceasta din urmă a spus că Gabi Bădălău, fostul ei iubit, ar fi avut o relație cu Anna Lesko. Astfel, Anna Lesko neagă că ar avea vreo legătură cu Gabi Bădălău, precizând că nu îl cunoaște pe fiul fostului ministru Nicolae Bădălău.

Reacția Annei Lesko a apărut după cele spuse de Bianca Drăgușanu, cum că fiul fostului ministru al Economiei ar fi avut o relație amoroasă cu artista.

Anna Lesko, indignata de cele spuse de Bianca Dragusanu
Anna Lesko, indignata de cele spuse de Bianca Dragusanu

Ce a spus Bianca Drăgușanu

Acum câteva zile, Bianca Drăgușanu a declarat că știe de legătura dintre Gabi Bădălău și Anna Lesko, însă a refuzat să dea mai multe detalii.

“Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez”, a spus Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău, despre Anna Lesko

Ulterior, la rândul lui, Gabi Bădălău a precizat că nu o cunoaște pe Anna Lesko și că nu are nicio legătură cu ea.

Astfel, acum a venit rândul Annei Lesko să nege că ar fi avut o legătură amoroasă cu Gabi Bădălău.

Anna Lesko, despre relația cu Gabi Bădălău

“Indignarea este mult prea mare. Am constatat cu stupoare că sunt implicată pe nedrept, fără niciun temei și niciun sâmbure de adevăr, într-o poveste care nu mă privește. Protagoniștii fiind Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Cu Bianca Drăgușanu am avut un singur contact în viața mea, de câteva secunde, prin intermediul unei emisiuni unde a fost invitată.

Cât despre Gabi Bădălău, n-aș putea să vă ajut cu nimic, întrucât nu cunosc absolut deloc personajul. Sunt o persoană publică, dar nu sunt o persoană mondenă. Nu mă pasionează presa mondenă, cu atât mai mult să fac parte din ea. Niciodată nu mi-am pus viața personală pe tapet și nu voi face asta”, a scris Anna Lesko pe pagina ei de Instagram.

Bianca Drăgușanu, relație controversată cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu are o relație controversată cu Gabi Bădălău, s-au despărțit, s-au împăcat, nici ei nu mai știu de câte ori. Acum, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi despărţit definitiv, după ce afaceristul ar fi înșelat-o. Motivul despărțirii ar fi Ema Uta, un cunoscut make-up artist.

Urmăriți Impact.ro și pe