Răsturnare de situație: ce se întâmplă în divorțul Corneliei Catanga. Anunțul de ultimă oră

Iancu Andreea 02.10.2020, 20:35
Răsturnare de situație: ce se întâmplă în divorțul Corneliei Catanga. Anunțul de ultimă oră

Cornelia Catanga vorbea recent despre faptul că viața de cuplu nu mai este ca înainte. Astfel, artista dezvăluia că se gândește chiar să divorțeze, după o viață de om petrecută alături de soțul său. Cu toate acestea, divorțul Corneliei Catanga a suferit o răsturnare de situație. Anunțul a fost făcut recent chiar de către Aurel Pădureanu.

Ce se întâmplă în divorțul Corneliei Catanga

Regina muzicii lăutărești din România mărturisea că s-a separat de soțul său în ultima vreme. În acest context, divorțul părea iminent în cazul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu. Totuși, după o perioadă în care cel mai probabil lucrurile s-au așezat, cuplul a luat o decizie. Se pare că după mai bine de 30 de ani petrecuți împreună pe scenă și acasă, cei doi artiști au renunțat la divorț. Anunțul a fost făcut de către soțul artistei.

„În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele. De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema”, a declarat Aurel Pădureanu pentru wowbiz.ro.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au renunțat la gândurile de divorț
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au renunțat la gândurile de divorț

Cornelia Catanga a vorbit despre divorț la televizor

De 33 de ani Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu trăiesc o poveste de dragoste. Deși sunt împreună de multă vreme, cei doi artiști au ales să se căsătorească legal abia în 23 octombrie 2014. Astfel, în curând, cuplul urmează să aniverseze șase ani de la nuntă.

Totuși, ca în orice mariaj, cei doi s-au lovit de-a lungul timpului de probleme. Artista și-a acuzat la un moment dat soțul de infidelitate, iar majoritatea problemelor au izbucnit, culmea, după căsătoria de la Starea Civilă.

„Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele.”, potrivit Corneliei Catanga.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Cornelia a dezvăluit în cadrul „Star Matinal”, de la Antena Stars că ea și Aurel comunică prin intermediul fiului, Alexandru.

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva.”, conform click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...