Cornelia Catanga a murit. Care a fost, de fapt, motivul divorţului cântăreţei de Aurel Pădureanu

Andreea Bisinicu, George Capoeanu 26.03.2021, 09:10
Cornelia Catanga a murit. Care a fost, de fapt, motivul divorţului cântăreţei de Aurel Pădureanu

Da, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit oficial. După mai bine de trei decenii, cei doi muzicieni nu mai formează un cuplu în viața privată, ci doar pe scenă.

UPDATE. Cornelia Catanga a murit

Update vineri, 26 martie 2021. Jurnalista Mara Bănică a anunțat, în această dimineaţă, decesul uneia dintre cele mai iubite și mai apreciate cântărețe de muzică lăutărească din România. Cornelia Catanga, în vârstă de 63 de ani, s-a infectă, în urmă cu câteva zile, cu Covid-19.

Aceasta a făcut un stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a infecției cu Covid-19. Cornelia Catanga se afla internată la Spitalul Universitar din București, asta după ce în prima perioadă a infecției s-a tratat de infecția cu Covid-19 acasă.

”Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Ştirea iniţială:

Cea supranumită „regina muzicii lăutărești din România” a explicat, cu durere în glas, motivul separării de soțul ei:

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele.”

A făcut anunțul în direct, la televizor

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au decis să pună capăt relației lor, după 33 de ani. Artista de muzică lăutărească a fost cea care a făcut anunțul separării, în direct, la televizor. Invitată într-o emisiune la Antena Stars, bruneta a mărturisit că ea și consortul ei sunt despărțiți din luna aprilie a acestui an.

Întrebările curioșilor au curs lanț, iar artista, vizibil jenată de subiect, a încercat să-i lămurească pe fani, prin următorul mesaj:

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”.

De ce s-au despărțit, de fapt, Cornelia Catanga și soțul ei. ”Așa sunt eu, impulsivă”
De ce s-au despărțit, de fapt, Cornelia Catanga și soțul ei. ”Așa sunt eu, impulsivă”

Cornelia Catanga a ținut să precizeze faptul că iubirea și respectul nu au dispărut din relația conjugală, iar acum se pregătesc de nunta fiului lor, Alexandru, care va avea loc în 2021.

Au fost la un pas de divorț, în 2016

Asta nu e prima cumpănă din relație pe care cei doi sunt nevoiți să o treacă. În 2016, ziarele de scandal afirmau că Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au fost la un pas de divorț. Catanga se plângea de problemele din relația ei, iar gurile rele menționau că soțul artistei i-ar fi fost infidel.

Cornelia Catanga si Aurel Padureanu si-au unit destinele in 2014

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în octombrie 2014. Cei doi si-au jurat iubire eternă la o biserică din București. Rochia de mireasă a artistei, în vârstă de 56 ani la momentul respectiv, a fost semnată de designerul Cătălin Botezatu.