Divorț cu scântei în showbiz! Artista n-a mai suportat infidelitatea soțului și a depus actele pentru divorț după trei ani de căsnicie

Ana Anitoiu 16.09.2020, 19:26
Divorț cu scântei în showbiz! Artista n-a mai suportat infidelitatea soțului și a depus actele pentru divorț după trei ani de căsnicie

Un divorț cu scântei are loc în showbiz, după ce o cântăreață celebră n-a mai suportat infidelitatea soțului ei, la fel de cunoscut, și a depus actele pentru încetarea căsniciei, la trei ani de la nuntă.

Acum, fanii celor două vedete speră ca artiștii să mențină o relație bună, în ciuda divorțului, de dragul fetiței în vârstă de doi ani pe care o au împreună.

Cine este artista care i-a cerut divorțul soțului ei, din cauza infidelității lui

Este vorba despre cântăreața de rap Cardi B, în vârstă de 27 de ani. În 2017, ea s-a căsătorit în secret cu rapperul Kiari Kendrell Cephus, cunoscut ca Offset. Se pare că artistul și-a încălcat jurămintele de la nuntă.

Cardi B, al cărei nume din buletin este Belcalis Almanzar, a intentat divorțul marţi, în statul natal al soţului ei, Georgia, unde locuiește întreaga familie. Artista a precizat că mariajul este „distrus iremediabil” și „nu există perspective de reconciliere”.

Știrea divorțului dintre Cardi B și Offset a venit la doar câteva zile după ce artista a publicat un mesaj sugestiv, pe Instagram.

„Inima mea în sfârșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul”, a scris Cardi B pe Instagram.

Divorț cu scântei în showbiz! Artista n-a mai suportat infidelitatea soțului și a depus actele pentru divorț după trei ani de căsnicie

Ce solicită artista în actele de divorț

Cardi B este hotărâtă! Potrivit documentelor de divorț, artista vrea custodia principală a copilului ei şi vrea ca Offset să contribuie pentru „sprijin şi îngrijire”. Offset mai are trei copii mai mari, din relații cu alte femei.

De asemenea, Cardi B vrea ca ea și soțul ei să împartă bunurile în mod egal, iar el să fie cel care să suporte toate cheltuielile de judecată.

Cardi B a avorbit anterior despre infidelitatea soțului ei, pe care a mai decis în trecut să-l părăsească, dar el a reușit să o convingă să se răzgândească.

„Când eu și soțul meu am avut probleme – știi, m-a înșelat și… altele – și am decis să rămân cu el și să lucrez alături de el, o mulțime de lume s-a supărat pe mine; o mulțime de femei au fost dezamăgite de mine. Dar asta-i viața reală, la naiba!

Dacă iubești pe cineva și te desparți de el, și ești deprimată, și social media îți spune să nu mai vorbești cu persoana aia fiindcă te-a înșelat, nu ești prea fericită în sinea ta până nu ai o conversație cu el”spunea artista, pentru Vogue.

Înainte de a-și câștiga faima, în muzică, artista a făcut striptease. Ea a recunoscut că a „drogat și jefuit” mai mulți bărbați, pentru a supraviețui.

Cardi B devenit cunoscută în anul 2017, după ce a debutat cu piesa „Bodak Yellow”. Și-a conturat faima cu piese ca „I Like it” şi „Bartier Cardi”, printre altele.

Artista are și o carieră în cinematografie. A făcut parte din distribuția filmului „Hustlers”, alături de Jennifer Lopez şi Constance Wu. Lungmetrajul este despre un grup de dansatoare de striptease care găsește o metodă de a-i înşela pe clienţi, mulţi dintre ei investitori pe Wall Street.

Cardi B face parte și din distribuția filmului  „Fast & Furious 9”, alături de actori ca Charlize Theron, Vin Diesel, Helen Mirren și John Cena. Pelicula se află în postproducție și ar urma să aibă premiera anul viitor.