Divorț cu scântei în showbiz! Artista n-a mai suportat infidelitatea soțului și a depus actele pentru divorț după trei ani de căsnicie

Divorț cu scântei în showbiz! Artista n-a mai suportat infidelitatea soțului și a depus actele pentru divorț după trei ani de căsnicie

Un divorț cu scântei are loc în showbiz, după ce o cântăreață celebră n-a mai suportat infidelitatea soțului ei, la fel de cunoscut, și a depus actele pentru încetarea căsniciei, la trei ani de la nuntă.

Acum, fanii celor două vedete speră ca artiștii să mențină o relație bună, în ciuda divorțului, de dragul fetiței în vârstă de doi ani pe care o au împreună.

Cine este artista care i-a cerut divorțul soțului ei, din cauza infidelității lui

Este vorba despre cântăreața de rap Cardi B, în vârstă de 27 de ani. În 2017, ea s-a căsătorit în secret cu rapperul Kiari Kendrell Cephus, cunoscut ca Offset. Se pare că artistul și-a încălcat jurămintele de la nuntă.

Cardi B, al cărei nume din buletin este Belcalis Almanzar, a intentat divorțul marţi, în statul natal al soţului ei, Georgia, unde locuiește întreaga familie. Artista a precizat că mariajul este „distrus iremediabil” și „nu există perspective de reconciliere”.

Știrea divorțului dintre Cardi B și Offset a venit la doar câteva zile după ce artista a publicat un mesaj sugestiv, pe Instagram.

„Inima mea în sfârșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul”, a scris Cardi B pe Instagram.

Divorț cu scântei în showbiz! Artista n-a mai suportat infidelitatea soțului și a depus actele pentru divorț după trei ani de căsnicie

Ce solicită artista în actele de divorț

Cardi B este hotărâtă! Potrivit documentelor de divorț, artista vrea custodia principală a copilului ei şi vrea ca Offset să contribuie pentru „sprijin şi îngrijire”. Offset mai are trei copii mai mari, din relații cu alte femei.

De asemenea, Cardi B vrea ca ea și soțul ei să împartă bunurile în mod egal, iar el să fie cel care să suporte toate cheltuielile de judecată.

Cardi B a avorbit anterior despre infidelitatea soțului ei, pe care a mai decis în trecut să-l părăsească, dar el a reușit să o convingă să se răzgândească.

„Când eu și soțul meu am avut probleme – știi, m-a înșelat și… altele – și am decis să rămân cu el și să lucrez alături de el, o mulțime de lume s-a supărat pe mine; o mulțime de femei au fost dezamăgite de mine. Dar asta-i viața reală, la naiba!

Dacă iubești pe cineva și te desparți de el, și ești deprimată, și social media îți spune să nu mai vorbești cu persoana aia fiindcă te-a înșelat, nu ești prea fericită în sinea ta până nu ai o conversație cu el”spunea artista, pentru Vogue.

Înainte de a-și câștiga faima, în muzică, artista a făcut striptease. Ea a recunoscut că a „drogat și jefuit” mai mulți bărbați, pentru a supraviețui.

Cardi B devenit cunoscută în anul 2017, după ce a debutat cu piesa „Bodak Yellow”. Și-a conturat faima cu piese ca „I Like it” şi „Bartier Cardi”, printre altele.

Artista are și o carieră în cinematografie. A făcut parte din distribuția filmului „Hustlers”, alături de Jennifer Lopez şi Constance Wu. Lungmetrajul este despre un grup de dansatoare de striptease care găsește o metodă de a-i înşela pe clienţi, mulţi dintre ei investitori pe Wall Street.

Cardi B face parte și din distribuția filmului  „Fast & Furious 9”, alături de actori ca Charlize Theron, Vin Diesel, Helen Mirren și John Cena. Pelicula se află în postproducție și ar urma să aibă premiera anul viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI