Răstunare de situație în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra Măceșanu. Detalii uluitoare

Redacția IMPACT 11.02.2020, 12:47
Răstunare de situație în cazul Caracal! Unde ar fi fost văzută Alexandra Măceșanu. Detalii uluitoare

Deși Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de acuzare, cazul Caracal pare de-a dreptul fără sfârșit, cu atât mai mult cu cât Alexandru Cumpănașu resuscitează mereu cazul cu doi dat. Despre ce este vorba de această dată?

Alexandru Cumpănașu, noi detalii cu privire la Alexandra Măceșanu

În cadrul noii televiziune pe care fostul candidat la prezidențiale a lansat-o în spațiul virtual, este povestit, alături de mama Alexandrei Măceșanu, un episod în care cei doi primesc mai multe fotografii cu tânăra dispărută. Pozele cu Alexandra ar fi fost primite de la diverse persoane, după intervalul de timp în cae tânără a dispărut de acasă de la părinții ei.

Alexandru Cumpanasu, despre Alexandra Măceșanu. Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

„Dragi români, în cadrul ediției de aseară a emisiunii , difuzată pe Facebook, în fiecare zi de luni până joi de la ora 21:00, Teodora Măceșanu a confirmat că a primit o fotografie cu o fată despre care această consideră că este Alexandra”, scrie Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Ce spune mama Alexandrei Măceșanu

„ (…) Am primit zeci și sute de poze până acum. Unele ni le-ai trimis și tu (n.r.: Alexandru Cumpănașu), primite la rândul tău de la alții. Și lumea încerca să mă convingă că este ea. Ba că are aluniță, ba că seamănă altfel. Eu nu am putut să spun că este copilul meu dacă eu o știu. Acum a fost prima dată și din prima am spus că este Alexandra. Așa cum am văzut-o eu și din profil, anumite gesturi ale ei…este ea”, explică Teodora Măceșanu.

Întrebată despre proveniența fotografiei primită, mama Alexandrei spune că pare a fi de încredere: „Este vorba de o persoană care mie mi se pare de încredere. Am vorbit de multe ori în ultima vreme pe apel video cu ea, are familie și îmi inspiră încredere”, spune femeia despre imaginea cu presupusa Alexandra în care s-ar afla într-un aeroport.

„Cu rezervă și calmul de rigoare, am început demersurile pt a se verifica în două state europene, fotografia fiind realizată într-un aeroport de tranzit din Europa Vorbim așadar de un spațiu public cu camere de înregistrare peste totPentru familia noastră este vital să știm adevărul: dacă este sau nu Alexandra⁉️ Din păcate ceea ce îngreunează acest proces este declararea decedată a Alexandrei de către autoritățile române însă la solicitare familiei aceste verificări vor fi totuși realizate în aceste state Nici Teodora și nici eu nu am făcut public locul unde a fost realizată fotografia, persoană care i-a dat informația Trodorei sau fotografiaDeocamdatăEste vital să știm ADEVĂRUL cu atât mai mult cu cât Teodora a fost o persoană extrem de rezervată la informațiile venite în ultimele 7 luni
Cu Dumnezeu alături vom află adevărul”, a mai scris Cumpănașu pe rețeaua socială.

 

Surse foto: Inquam Photos și Facebook / Alexandra Măceșanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI