Cazul Caracal | Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, se agață de ultima speranță: “Dincă nu este un criminal”

Redacția IMPACT / 08.10.2019, 16:03
Cazul Caracal | Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, se agață de ultima speranță:  “Dincă nu este un criminal”

Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, refuză să creadă că fata sa este moartă. Teoria potrivit căreia fetele din Caracal sunt în viață a fost puternic alimentată de unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu.

Mama Alexandrei Măceșanu continuă să spere că fiica sa este în viață, în ciuda rezultatului oficial comunicat de specialiștii Institutului Național de Medicină Legală. Aceștia stabileau, recent, că rămășițele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă aparțin, în proporție de peste 99%, tinerei.

Teodora Măceșanu insistă, însă, că Gheorghe Dincă nu este un criminal și că anchetatorii s-ar grăbi să le declare decedate pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Teoria potrivit căreia fetele ar fi în viață a fost puternic alimentată de Alexandru Cumpănașu, candidat la prezidențiale.

Teodora Măceșanu: “Dincă nu este un criminal”

Reconstituire crime Caracal Gheorghe Dincă
Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Teodora Măceșanu crede că Gheorghe Dincă nu este un criminal şi că anchetatorii se grăbesc să le declare pe Alexandra şi pe Luiza Melencu decedate.

“Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm. De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte. Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Dacă nu sunam noi autoritățile, nu ne informa nimeni nimic. Nu ne-au căutat. Copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil. Nu lua fetele ăstea să le omoare. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Ei se grăbesc să le declare pe fete moarte. Instinctul meu de mamă îmi spune că fata trăiește”, a spus Teodora Măceșanu la România TV.

Întrebată despre raportul INML, care arăta că rămășițele umane din gospodăria lui Gheorghe Dincă aparțin în proporție de peste 99% Alexandrei Măceșanu, mama fetei susține că a văzut raportul o singură dată.

“Raportul IML l-am văzut o singură dată, la București. A rămas ca avocatul să îl ia și să îl copieze. Dar, nici până acum nu l-a primit. Ministrul Birchall l-a sunat pe soțul meu, nu pe mine. Pe mine m-au sunat niște funcționari”, a mai spus Teodora Măceșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI