Rareș Bogdan, avertisment dur pentru primarul Capitalei: „PNL va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul”

Elena Avramescu 04.10.2022, 09:05
Rareș Bogdan, avertisment dur pentru primarul Capitalei: „PNL va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul”

Rareş Bogdan a scos la iveală o mare nemulțumire de-a liberalilor, spunând că nu privesc cu ochi buni activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi nici modul în care este administrat Bucureştiul, fiind transformat într-un mare haos. În acest sens, va exista o analiză serioasă pe această temă, cu toate că europarlamentarul nu îşi propune să candideze pentru funcţia de primar al Capitalei.

Nicușor Dan a stârnit nemulțumirea PNL-ului

În acest sens, PNL a anunțat, în mod oficial, că va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan.

„Spun din start că vom avea o analiză extrem de serioasă. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea.

Din păcate, noi avem doar un primar din 7 că aşa s-a negociat la vremea respectivă, nu mă mai uit în spate să spun cine a greşit şi au cum a greşit şi sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan. Astăzi noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul”, a notat Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan a ajuns la concluzia sumbră că Bucureşti a devenit, din nefericire, un oraş haotic, iar toată încrederea de care s-a bucurat actualul edil al Capitalei a ajuns la un punct final.

Sondaj CURS: Bucurestenii, nemultumiti de mandatul lui Nicusor Dan in fruntea Capitalei.
Nicusor Dan. Foto: Inquam Photos / George Calin

„Ca lucrul să fie extrem de clar, mi se pare că este haotic şi mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit.

Deci sau îşi bagă minţile în cap şi înţeleg menirea pentru care conduc un oraş uluitor de 3 milioane de locuitori, şi o spune un ardelean da, care iubeşte acest oraş, datorită spiritului său şi datorită acestui melaj cultural, pe care-l are şi spiritului său extraordinar investiţional, deschis, oraşul ăsta are nevoie de nişte oameni care să aibă o viziune”, a declarat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul a ținut să mai precizeze că Nicuşor Dan nu reușește să înțeleagă cum merg lucrurile și nici nu oprește investițiile, iar acest lucru se întâmplă constant de 2 ani de zile.

În plus, Rareș Bogdan a mai spus că nu vrea să candideze la postul de primar al Capitalei, însă liberalii au găsit soluţii.

„PNL are soluţii. Să ne înţelegem foarte clar, eu nu mi-am dorit să candidez şi nu voi candida, dar asta nu înseamnă că nu voi fi extrem de critic cu cei care nu-şi fac treaba. Pentru că trăiesc aici, copiii mei trăiesc aici, familia mea trăieşte aici, pentru că văd potenţialul acestui oraş aşa cum văd potenţialul acestei ţări”, a mai spus Rareş Bogdan, în încheiere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...