Raportul oficial asupra oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă și în pădure. Ce au transmis specialiștii INML

bogdan 18.09.2019, 15:36
Raportul oficial asupra oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă și în pădure. Ce au transmis specialiștii INML

Au trecut luni bune de la dispariția tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, iar în tot acest timp oamenii legii au făcut încontinuu percheziții în locuri esențiale pentru anchetă, inclusiv la locuința lui Gheorghe Dincă, și audieri care să-i aducă la rezolvarea cazului ce a îngrozit o țară întreagă. În urma probelor descoperite, specialiștii de la Institul de Medicină Legală au realizat o nouă expertiză. Mai jos, găsiți rezultatele oficiale a fragmentelor osoase descoperite pe proprietatea lui Dincă, dar și din alte locuri importante pentru cazul Caracal.

Rezultatelor oficiale asupra oaselor găsite în curtea lui Dincă și în pădure

La două luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu și la cinci luni de la cea a Luizei Melencu, ies la iveală  noi informații pentru ancheta Caracal. Fragmentele osoase găsite în curtea lui Dincă, dar și în pădure au fost supuse unei expertize de specialiștii INML.

Raportul oficial este gata și a fost publicat de către DIICOT.

„Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

S-au scurs luni bune de la dispariția tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Gheorghe Dincă rămâne principalul suspect în cazul Caracal
S-au scurs luni bune de la dispariția tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Ce spun specialiștii despre oasele din curtea lui Dincă

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.

De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019.

Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală”, este comunicatul postat pe site-ul instituției DIICOT.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe