Este oficial! Anunțul de ultimă oră făcut de INML în cazul Caracal. Ce dezvăluie raportul legiștilor despre Alexandra Măceșanu

Specialiștii de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici au transmis, recent, raportul în cazul rămășițelor umane descoperite de anchetatori pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Rezultatul experților medico legali are o probabilitate de 99, 93%. Ce se arată în acest raport INML, puteți vedea mai jos!

Raportul INML în cazul Caracal, făcut public

Specialiștii INML au finalizat expertiza în cazul fragmentelor osoase găsite, în urma perchezițiilor, pe proprietatea lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Legiștii arată în raportul acestei anchete că dinții și oasele identificate în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă conțin ADN-ul Alexandrei Măceșanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Raportul a fost făcut public de DIICOT.

“Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M.

Gheorghe Dincă. principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei. Raportul INML a fost făcut public

Gheorghe Dincă. principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei

Ce arată raportul INML în cazul Caracal

Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin.

De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%”, se arată în comunicatul de presă DIICOT, transmis pe site-ul instituției.

Aceste rezultate apar la mai bine de o lună de la dispariția tinerei Alexandra Măceșanu, fata care nu a mai fost de găsit după ce a făcut autostopul.

În fața procurorilor, Gheorghe Dincă a declarat că el a răpit-o și a omorât-o pe Alexandra Măceșanu. Aceleași declarații le-a făcut și în cazul Luizei Melencu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI