Răpire ca în filme în localitatea Dobrosloveni, unde locuia și Alexandra Măceșanu. O femeie, luată de pe stradă şi băgată cu forța în mașină

Alexandrina Toader 21.09.2021, 13:43

Răpire ca în filme în localitatea Dobrosloveni, unde locuia și Alexandra Măceșanu. O femeie de 31 de ani a fost răpită de pe stradă și băgată cu forța în mașină. Individul a fost prins de polițiști în trafic. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, marți în jurul orei 08.30, polițiștii au fost sesizați, prin apel de urgență 112, că o femeie ar fi fost răpită.

Din primele verificări a reieșit că femeia s-a certat cu iubitul ei în fața primăriei Dobrosloveni, apoi acesta a luat-o cu forța de pe stradă și a bagat-o în mașină. În autoturism, cei doi s-ar fi certat din nou și unul dintre geamurile mașinii a fost spart. Oamenii care au văzut întreaga scenă au sunat la 112.

Rapire la Caracal 3
Rapire la Caracal 3

“Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii”, transmite IPJ Olt.

În urma activităților desfășurate, bărbatul a fost depistat de o patrulă din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe  DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești. Acesta era împreună cu femeia. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști si a fost dus la Poliția Municipiului Caracal, pentru cercetări.