Posibilul caz de răpire a unei fetiţe de 3 ani din Brăila nu s-a confirmat. Poliţia, sesizată în urma unor imagini filmate într-un autobuz

Elena Avramescu 19.07.2021, 14:31
Posibilul caz de răpire a unei fetiţe de 3 ani din Brăila nu s-a confirmat. Poliţia, sesizată în urma unor imagini filmate într-un autobuz

Posibilul caz de răpire a unei fetiţe de 3 ani nu s-a confirmat. După efectuarea mai multor cercetări, IPJ Brăila a declarat că posibilul caz de răpire a unei fetiţe de 3 ani nu s-a putut confirma. Un bărbat fusese filmat în timp ce ţinea în braţe, în autobuz, o fetiţă care plângea şi se zbătea puternic, iar ulterior s-a aflat că era un prieten al familiei copilului.

Posibilul caz de răpire a unei fetiţe de 3 ani, neconfirmat

Urmare evenimentului sesizat prin apel 112 cu privire la imaginile apărute în spaţiul public care evidenţiază un bărbat care ţinea în braţe un minor, care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului în timp ce se aflau într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, revenim şi vă informăm următoarele.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii brăileni a fost identificat minorul, o fetiţă în vârstă de 3 ani, care în prezent se află la domiciliu, unde locuieşte împreună cu mama, bunica şi mătuşa, în municipiul Brăila şi nu a fost victima niciunei infracţiuni. Atât mama fetiţei, în vârstă de 26 de ani, cât şi mătuşa acesteia, le-au declarat poliţiştilor că este vorba despre o neînţelegere şi că bărbatul care apare in imaginile din spaţiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaşte foarte bine, a informat IPJ Brăila.

Astfel că mama şi mătuşa fetiţei le-au declarat poliţiştilor că, în cursul zilei de duminică, au mers împreună cu bărbatul în cauză şi cu frăţiorul minorei în parcul din zona Caporal Muşat, unde toţi cei menționați au supravegheat minorii.

Posibilul caz de rapire a unei fetite de 3 ani, neconfirmat
Politia Romana

Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băieţelul, iar bărbatul a luat în braţe fetiţa. În staţia de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greşit, fapt pentru care fetiţa a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea staţie din Bariera Călăraşilor, s-au reîntâlnit şi au mers acasă, unde fetiţa se află şi în prezent, în afara oricărui pericol, mai găsim notat în informarea IPJ Brăila.

Poliţia au început să cerceteze imediat un posibil caz de răpire după ce, duminică seară, pe reţelele de socializare a apărut un clip video făcut într-un autobuz din Brăila, în care apărea o fetiţă care plânge şi se zbate în braţele unui bărbat de etnie romă.

Vă informăm că duminică, în jurul orei 22,00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt, a transmis IPJ Brăila, la momentul sesizării cu privire la dispariția fetiței.

Urmăriți Impact.ro și pe