Ramona Păuleanu, prezentatoare Pro TV, a dat în judecată spitalul Filantropia. De ce le cere 1 milion de euro

Badea Violeta 12.01.2022, 19:46
Ramona Păuleanu, prezentatoare Pro TV, a dat în judecată spitalul Filantropia. De ce le cere 1 milion de euro

Cunoscuta prezentatoare de la Pro TV, Ramona Păuleanu, a dat în judecată spitalul Filantropia, din Capitală. Soția avocatului Adrian Cuculis cere despăgubiri în valoare de 1 milion de euro. Vedeta a făcut anunțul printr-un mesaj publicat pe o rețea socială, unde a dezvăluit de ce a luat decizia de a acționa în instanță instituția medicală!

Ramona Păuleanu, cere despăgubiri de 1 milion de euro de la spitalul Filantropia

Prezentatoarea de la Pro TV, Ramona Păuleanu, a anunțat pe Facebook că a luat decizia de a da în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Anul trecut, vedeta a adus pe lume gemeni, un băiat și o fată, însă ceea ce trebuia să reprezinte o mare bucurie s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Ramona Păuleanu și soțul ei, avocatul Adrian Cuculis, au trecut prin momente cumplite, după ce micuțul a făcut meningită și a stat internat în spital timp de 8 luni de la naștere. Acum, cei doi părinți sunt hotărâți să-și facă dreptate în instanță. Pe de altă parte, nici reprezentanții spitalului nu se lasă mai prejos și spun că Ramona Păuleanu ar fi de vină pentru că i s-a infectat băiețelul.

„Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la doua luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu ca să ma îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam.

Îmi voiam baiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta, dar acum știu ca merg până în pânzele albe.

Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește ca joacă murdar. Printre altele, ASTĂZI am aflat ca tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza ca eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic pana în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au apărut două diagnostice noi, post externare. Post externare. Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el. Că doar nu mârșav poste fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc. Sunt convinsa ca or sa inventeze tot felul de mizerii, ma aștept la orice. Dar îi anunț pe aceasta cale, că și eu merg până la capăt.

Păcat de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în aceasta mocirla. Și-mi pare rău că îi amărăsc cu acest mesaj.”, se arată în mesajul publicat de Ramona Păuleanu.

Ramona Pauleanu 1
Ramona Pauleanu

Ce a spus Adrian Cuculis după ce și-a adus băiatul acasă

Soțul Ramonei Păuleanu, avocatul Adrian Cuculis, a declarat că băiețelul s-a infectat cu o bacterie din spital, după ce el și surioara lui au venit pe lume prematur. Partenerul vedetei de la Pro TV a spus că a făcut plângere penală împotriva instituției medicale.

„Cred că noi nu suntem conștienți de fapt de ceea ce se întâmplă în spitalele astea și cum arată de fapt viața părinților care ajung să își interneze copiii. Nu poți să spui ce simți, e greu să vorbesc acum pentru că de obicei comentez eu alte cazuri, de data asta sunt eu cazul și vreau să tragă cel puțin un învățământ din treaba asta.

Cei care ne conduc trebuie să investească în zona spitalelor pentru că vorbim de 30 de ani și nu se mai în tâmplă nimic. Ceea ce pot să vî spun este că drama da, continuă. În fiecare zi luptă copilul meu. Mă bucur că și ea a avut puterea să spună ce s-a întâmplat.

Unul plânge și unul râde pentru că fata este foarte bine, doar că băiatul ar fi fost bine dacă nu l-ar fi îngenuncheat sistemul pentru că nu a fost vina lui, nu a fost vina ei. A fost exclusiv vina sistemului și acolo în spital s-a întâmplat toată nenorocirea asta”, spunea Adrian Cuculis la România TV.

Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni, o fată și un băiat, pe nume Alexandra și Luca. Vedeta de la Pro TV a povestit tot chinul groaznic prin care a trecut pe conturile personale de Facebook și Instagram. Amintim că prezentatoare nu mai apare pe micile ecrane din aprilie, atunci când anunța că este însărcinată în șapte luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...