Moment genial la Pro TV. Dezvăluiri despre o vedetă. „E bună la făcut copii și să pună rufe la spălat”

Ana Anitoiu, Iulia Statie 12.01.2022, 12:26

Moment genial într-o emisiune difuzată de Pro TV. O vedetă a intrat în centrul atenției. Una dintre cele mai apropiate persoane din viața ei a făcut dezvăluiri ce le-ar putea deranja pe multe dintre femeile din România și din întreaga lume. Reacția ei n-a trădat, însă, vreo nemulțumire. Iată cu ce explicație a venit după ce a fost dată de gol.

Vedeta din România care „e bună la făcut copii și să pună rufe la spălat”

La vârsta de 34 de ani, vedeta are doi copii – un fiu și o fiică. Deși are o carieră impresionantă în cadrul căreia s-a făcut remarcată nu doar în țară, ci și în străinătate, unul dintre aceștia consideră că ea este bună la făcut copii și la pus rufe la spălat.

Mai exact, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV, capacitățile actriței Olimpia Melinte, care interpretează rolul Elizei din serialul „Vlad”, au fost reduse de fiul ei, Sasha, în vârstă de 7 ani, la cele două amintite mai sus.

„Tata lucrează la garaj la mașină și își distruge toate hainele. Iar mama pune la spălat. La asta e bună mama, să facă copii și să pună rufe la spălat.

(El se pricepe, n.r.) să am grijă de Ingrid (sora lui, n.r.), să scriu frumos, să o ajut cu rufele. Mă enervează când mă pune pe Instagram, nici măcar nu mă întreabă”, a spus cu sinceritate fiul actriței.

Vedeta nu s-a supărat când a auzit ce a spus fiul ei la televizor, ci a explicat că Sasha este un copil foarte dezghețat și că are dreptate, în casa lor se spală foarte mult. Actrița a precizat că îi place să aibă grijă de fiul și de fiica ei, născută în aprilie.

Moment genial la Pro TV. Dezvaluiri despre o vedeta
Olimpia Melinte, alaturi de fiul ei si de Adela Popescu la „Vorbeste Lumea”

Vedeta, despre secretul unei căsnicii reușite

Olimpia Melinte, care a fost nominalizată la Galele Gopo 2010 pentru „Cea mai bună actriță în rol principal” și pentru Premiul „Tânără Speranță” la debutul ei în cinematografie, în filmul „Cele ce plutesc” regizat de Mircea Daneliuc, este căsătorită încă de la vârsta de 22 de ani. Deși are un mariaj reușit cu soțul ei, Luca Constatin, actrița a recunoscut că n-a fost totul numai lapte și miere.

Cei doi au ajuns la concluzia că mariajul lor este reușit deoarece și-au acordat întotdeauna libertate unul altuia, astfel încât să aibă ce să-și împărtășească ulterior. Totuși, au avut de-a face și cu unele momente de gelozie ce le-ar fi putut strica relația.

„Noi suntem amândoi firi foarte independente. Dar lucrurile n-au venit din prima nici la noi. I-a luat un pic de timp să înțeleagă că me­seria mea e doar o meserie, că ce se în­tâmplă pe set nu se în­tâm­plă și în cabină. Am avut și noi certurile noastre la început, gelozii mari.

Dar am vorbit mult atunci, l-am lăsat să pătrundă în culisele meseriei me­le, ca să înțeleagă despre ce e vorba. Și am avut și eu multă răbdare și nu am renunțat, cum s-ar fi putut întâmpla, pentru că eu am știut că e pentru mine.”, a explicat vedeta despre care fiul ei a făcut dezvăluiri.

Olimpia Melinte a apărut în filmul „Sette opere di misericordia/ Seven Acts of Mercy” regizat de Massimiliano și Gianluca de Serio, ce a obținut numeroase premii la festivalurile internaționale de film din lume precum Locarno, Annecy, Vilerupt sau Marrakech.

În 2013, s-a remarcat la Festivalurile Internaționale de Film de la Toronto, San Sebastian, și Torino, pentru dublul rol jucat în filmul „Canibal”, regizat de Manuel Martin Cuenca și co-produs de Tudor Giurgiu

De-a lungul timpului, Olimpia Melinte a mai apărut în producții precum: „Planșa” (2013), „Proiecte de trecut” (2014), „#Selfie” (2014), „București NonStop” (2015) și „#Selfie 69” (2016). Vezi și ce relație are vedeta cu soacra sa!

Urmăriți Impact.ro și pe