Modul inedit în care Ramona de la Neața și-a anunțat despărțirea de iubit. Cum l-a făcut de râs în văzul tuturor

Redacția IMPACT 21.05.2020, 10:51

Ramona Olaru, asistenta de la Neața cu Răzvan și Dani de pe Antena 1 s-a despărțit de iubitul său într-un mod inedit. Deși, părea că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei, adevărul este cu totul altul.

Cum și-a anunțat Ramona de la Neața despărțirea de iubit

Focoasa blondoină s-a despărțit de Cuza de la Noaptea Târziu. Aceasta și-a anunțat public despărțirea printr-o postare în urmă cu câteva săptămâni în care a dat de înțeles că este supărată și că nu are de ce să-i pară rău după un asemenea bărbat.

ramona de la neata, cuza, despartire
Cum și-a anunțat Ramona de la Neața despărțirea de iubit

În urmă cu doar câteva săptămâni, Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, anunța într-o postare că relația sa cu Cuza de la Noaptea Târziu s-a terminat, însă la scurt timp s-au afișat din nou împreună și parcă mai fericiți ca niciodată. Vedeta le-a mărturisit fanilor că până acum a avut în viața ei doar ”bărbați de nimic”.

 „Am făcut o pasiune pentru ”bărbații” de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory. La scurt timp după anunțul despărțirii, cei doi s-au afișat din nou împreună inducând publicul în eroare. Cu toate acestea Ramona și Cuza nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare.

Mai mult, despărțirea a picat ca un fulger, deoarece în urmă cu două luni, Cuza o ceruse în căsătorie pe asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Blondina le-a dat însă un răspuns neașteptat tuturor când s-a trezit pusă față în față cu insistențele fanilor ei. Totodată, de pe contul de Instagram al Ramonei au dispărut brusc și pozele lor de cuplu.

Relația dintre Ramona și Cuza a avansat cu pași repezi. Încă sin prima lună cei doi și-au cunoscut reciproc părinții, iar la scurt timp au început să se gândească chiar la căsătorie.

 

Urmăriți Impact.ro și pe