Ramona Olaru, avansată la Antena 1. Ce emisiune va prezenta. ”O să îi molipsesc pe toți”

Iancu Andreea, Diana Timișoreanu 29.07.2021, 14:20

Ramona Olaru, asistenta de la rubrica meteo din cadrul matinalului “Neatza cu Răzvan și Dani”, a fost avansată la Antena 1, vedeta fiind o surpriză plăcută pentru telespectatorii postului după ce reprezentanții acestuia din urmă au anunțat ce emisiune va prezenta. Cu firea sa jovială, dar mereu pregătită atunci când trebuie să le transmită celor de acasă informațiile despre vreme în fiecare dimineață, Ramona se bucură de noua postură de prezentator.

Ce emisiune va prezenta Ramona Olaru la Antena 1

Una dintre cele mai îndrăgite asistente TV, frumoasa Ramona Olaru, va prezenta o nouă emisiune ce urmează să intre în grila de la Antena 1 din toamnă. Simpatica blondină a reușit să se facă remarcată în cadrul matinalului “Neatza cu Răzvan și Dani”, unde reușește să aibă apariții savuroase, astfel că producătorii s-au gândit să o avanseze și i-au propus un contract nou, la una dintre emisiunile de succes ale postului.

Așadar, Ramona Olaru se va alătura echipei Splash! Vedete la apă, unde va prezenta alături de alte două vedete show-ul ce urmează să aibă premiera în curând. Zeci de personalități, care activează în domenii total diferite de cel sportiv urmează să își demonstreze abilitățile la săriturile în apă. Principala provocare este aceea de a-și depăși limitele și frica de înălțime. Ramona este însă încântată de adrenalina care vine la pachet cu această competiție, recunoscând că știe să înoate și nu îi este teamă de apă.

Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie. La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea!, a mărturisit Ramona Olaru, completând: Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic! Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!.

Ce emisiune va prezenta Ramona Olaru la Antena 1
Emisiunea “Splash! Vedete la apă” urmează să aibă premiera la Antena 1

Cine i se alătură vedetei în emisiune

Pe lângă cei trei jurați ai noului sezon al emisiunii, Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin, prezentatoarei Ramona Olaru i se alătură Răzvan Fodor și Anna Lesko. Frumoasa basarabeancă, ce a avut mai multe apariții și la postul rival, în emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV, a trecut de cealaltă baricadă și recunoaște că este nerăbdătoare să descopere aventura în noua formulă.

Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!, a declarat Anna Lesko.

Răzvan Fodor este, pe de altă parte, o vedetă obișnuită cu postura de gazdă a unei emisiuni, după ce a prezentat, tot la Antena 1, show-ul “Burlacul”. Astfel, după ce soția sa, Irina Fodor, a revenit din aventura Asia Express, Răzvan urmează să apară și el ca prezentator în emisiunea care și-a propus să pună vedetele la apă.

Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul!, a mărturisit Răzvan Fodor, care a completat: Concurenţii au o misiune deloc uşoară, şi aici mă refer la cei care au frică de apă, frică de înălţime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!.

Urmăriți Impact.ro și pe