Antena 1, anunţ oficial. Emisiunea care va avea în juriu un celebru manelist. „Voi fi dur”

Nicu Stan 21.07.2021, 13:36
Antena 1, anunţ oficial. Emisiunea care va avea în juriu un celebru manelist. „Voi fi dur”

Antena 1, anunţ oficial. Emisiunea care va avea în juriu un celebru manelist. „Voi fi dur”. Showul de televiziune va debuta în curând pe micile ecrane, iar ceilalți doi membri ai juriului sunt Iulia Albu și Nea Mărin. Toate detaliile despre noua emisiune, dar și descpre celebrul cîântăreț de manele care va fi parte din juriu, în rândurile de mai jos.

Un cântăreț celebru de manele, parte din juriul unui show TV de la Antena 1. Despre cine este vorba

Antena 1, anunţ oficial. Emisiunea care va avea în juriu un celebru manelist. Aceste promite că va fi dur. Astfel, producătorii emisiunii ”Splash! Vedete la apă” care va reîncepe în scurt timp, la Antena 1, au anunțat componența juriului.

Soarta concurenților va fi decisă de Iulia Albu, ce promite să nu ia în seamă ținutele vedetelor, Nea Marin care crede că înotul seamănă cu dansul, precum și Jean De la Craiova care a fost în pielea celor care vor concura, fiind fost concurent ”Splash! Vedete la apă”.

Juriul showului Splash Vedete la apa de la Antena 1
Juriul showului Splash Vedete la apa de la Antena 1

Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Criova, juriul Splash! Vedete la apă

Așadar, Iulia Albu, Nea Marin și Jean de la Craiova compun juriul ”Splash! Vedete la apă” care va debuta în curând pe micul ecran. De asemenea, cântărețul Jean de la Craiova este fost concurent în cadrul show-ului de la Antena 1, astfel că promite să fie nu doar corect, ci și vigilent la orice greșeală, atunci când vine vorba de notele pentru concurenți.

Iulia Albu amintește că este prima ei colaborarea în trustul Antena cu emisiunea ”Splash! Vedete la apă” și promite să puncteze doar evoluția sportivă a concurenților, nu și pe cea stilistică. Nea Marin, care este destul de experimentat în ceea ce privește sportul, compară săriturile în apă cu dansul, pasiunea vieții sale.

Jean de la Craiova are experiență la Splash! Vedete la apă

De asemenea, Jean de la Craiova, fost concurent în emisiune, știe deja ce să urmărească la concurenți.

”Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă! Pentru că sigur vor exista concurenţi care la trambulina de 10 m se vor apropia uşor de margine, întocmai ca Mr Bean! Voi fi dur ca jurat, cu siguranţă, pentru că acolo nu te joci, nu ţii cont de prietenie! Desigur, spun asta acum ca să mai aud şi eu o dată!”, a spus Jean de la Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe