Ramona de la Clejani este total schimbată după operaţia la nas: “Semeni cu Tonciu”

Ioana Bucur 14.08.2021, 21:39
Ramona de la Clejani este total schimbată după operaţia la nas: “Semeni cu Tonciu”

A pus punct unei căsnicii de aproape zece ani, acum a venit momentul să se reinventeze. Primul pas a fost făcut deja, iar schimbarea este una…permanentă. Ramona de la Clejani este aproape de nerecunoscut după operația la nas.

Ramona de la Clejani a apelat la medicii plasticieni

Ramona de la Clejani este pregătită să își înceapă o nouă viață, după divorțul de soțul său. Așa cum se întâmplă cu cele mai multe femei, după o despărțire dificilă, cântăreața a simțit nevoia unei schimbări.

Pe pagina sa de Facebook, bruneta a postat un clip video în care dezvăluie că și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul nasului. Nu a fost vorba de vreo problemă de sănătate, ci de o operație estetică. Fiica lui Ioniță de la Clejani a ales să își facă operaie într-o clinică din Turcia pentru rinoplastie.

Reacțiile admiratorilor săi nu s-au lăsat așteptate, unii internauți spunându-i că acum seamănă cu o altă brunetă celebră din România, Andreea Tonciu.

„Arată bine nasul tău, îți schimbă fizionomia!”, „Ți-ai schimbat total aspectul, foarte frumoasă”, „Semeni cu Andreea Tonciu”, „Cum te simți, Ramona, că știu că aici după ce ai ieșit din operație nu te simțeai foarte bine”, sunt o parte din mesajele pe care Ramona de la Clejani le-a primit pe Instagram.

Ramona de la Clejani este total schimbată după operaţia la nas
Ramona de la Clejani este total schimbată după operaţia la nas

A divorțat, la zece ani de la nuntă: „De trei-patru nu i-a mai păsat de noi”

Cântăreața a cerut divorțul încă din anul 2017, precizând că vina îi aparține în totalitate fostului ei soț, Ion. Anul următor, o instanță i-a dat câștig de cauză. Însă, bărbatul a făcut apel și a câștigat, astfel că totul s-a rejudecat și s-a încheiat de abia vara trecută, după trei ani.

Ramona de la Clejani a anunțat că vrea să se despartă de fostul ei partener încă din anul 2015. Atunci, ea susținea că bărbatul cu care s-a căsătorit nu o ajuta din punct de vedere financiar și era complet dezinteresat de copiii lor.

„Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi. El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii.

Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, a spus Ramona de la Clejani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...