EXCLUSIV

Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, îngrozită de Fulgy. Ramona Manole: “Mi-e frică să mai merg pe stradă” EXCLUSIV

Oana Pascaru 07.07.2021, 19:33
Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, îngrozită de Fulgy. Ramona Manole: “Mi-e frică să mai merg pe stradă” EXCLUSIV

Scandalul din familia Clejanilor ia amploare! Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, nu a mai răbdat și, temându-se pentru viața ei și a celor doi copii, a decis să depună plângere la Poliție împotriva lui Fulgy, fratele său vitreg, care o amenință cu moartea. Ramona Manole a spus, pentru impact.ro: ”Am cerut ordin de restricție!”.

Ramona Manole, sora vitregă a lui Fulgy, speriată de acesta. ”Aș vrea ca familia lui să ia măsuri. Mi-e teamă”

Fulgy, fiul Clejanilor, este de nerecunoscut, în ultima vreme, amenințând cu bătaia și cu moartea inclusiv membrii familiei. Nu a scăpat nici sora lui vitregă, Ramona Manole, care a cerut ajutorul oamenilor legii.

“Am fost la Poliție, luni, iar astăzi am cerut ordin de protecție, îmi este frică să merg pe stradă. Nu știu dacă l-au chemat încă la Poliție, pe Fulgy, probabil că da. Lupt ca o leoaică pentru binele familiei, voi lupta pentru dreptatea mea”, ne-a spus Ramona Manole, fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani.

Fulgy si-a amenintat sora vitrega
Fulgy si-a amenintat sora vitrega

Ramona Manole se plânge pe unde poate

Ramona Manole a vorbit despre aceste amenințări, la o emisiune tv:

“Eu am evoluat datorită talentului meu. L-a deranjat probabil pe Fulgy că eu îi stric imaginea. Dar nu sunt de vină. Nici eu nu vreau să apărem unul lângă celălalt. Aș vrea ca familia lui să ia măsuri. Mi-e teamă”.

Copiii Vioricăi de la Clejani, prinși la volan sub influența substanțelor interzise

Fulgy, fiul lăutarilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost prins drogat la volan la nici un an după ce sora lui, Margherita, a provocat un accident de mașină în Capitală. Deşi tânăra a negat atunci vehement că ar fi consumat substanţe interzise, rezultatele au arătat cu totul altceva. Părinții le țin însă partea:

“Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară că România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasă boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani, pe Instagram, după întregul scandal.