Ramona Bădescu a recunoscut de ce Elena Ceauşescu nu o plăcea. „Aveam 16-17 ani atunci”

Andra Daoud 10.11.2021, 11:42
Ramona Bădescu a recunoscut de ce Elena Ceauşescu nu o plăcea. „Aveam 16-17 ani atunci”

Ramona Bădescu trăiește în Italia de ani buni, dar, atunci când vine în România, își face timp pentru interviuri și apariții TV. Frumoasa româncă a fost invitată recent la o emisiune, unde a vorbit, printre altele, despre motivele pentru care Elena Ceaușescu era geloasă pe ea pe vremea când era doar o puștoaică.

Ramona Bădescu a recunoscut că Elena Ceaușescu era geloasă pe ea

La 52 de ani, Ramona Bădescu este, în continuare, una dintre cele mai frumoase românce. Actrița este stabilită în Italia de ani buni, iar în 2019 a devenit mămică pentru prima dată. Frumoasa româncă a fost invitată recent la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a vorbit despre câteva aspecte interesante din viața ei.

Una dintre dezvăluirile cele mai picante are legătură cu perioada în care Ramona a cunoscut celebritatea. Era în perioada comunistă și tot atunci a avut de-a face cu antipatii din partea Elenei Ceaușescu. Vedeta avea doar 16 ani la vremea respectivă și era la primele apariții în lumina reflectoarelor.

De ce a ”pedepsit-o” Elena Ceaușescu pe Ramona Bădescu

Se spune că Ramonei Bădescu i-au fost interzise aparițiile la televiziunea publică din cauză că avea breton, însă motivele erau cu totul altele în realitate. Se pare că soția fostului dictator era geloasă pe ea și a ”pedepsit-o” în acest fel.

Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume. Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioadă.

Da, eu aveam breton, ea nu suportă bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă. Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească. Era o prostie pentru că omul trebuia lașat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu, a povestit Ramona Bădescu în cadrul apariției în emisiunea de la Kanal D.

Ramona Bădescu a recunoscut de ce Elena Ceauşescu nu o plăcea.
Ramona Bădescu a recunoscut de ce Elena Ceauşescu nu o plăcea. „Aveam 16-17 ani atunci”

Și-a construit o carieră în Italia

La scurt timp după Revoluție, Ramona Bădescu a decis să plece în Italia pentru a-și construi o carieră artistică. A cochetat cu modelling-ul și, după care și-a făcut debutul în televiziune, cu emisiunea ”Fantagame”. A îmbinat cariera de actriță cu cea de prezentatoare și cea de cântăreață.

În 2008 a decis să profite de notorietatea pe care o avea și să își încerce norocul și în politică. A candidat la alegerile locale din Roma, însă nu a avut succes. Colaborează însă îndeaproape cu primarul Romei, Gianni Alemmano, pe probleme ce țin de afacerile românești.

În calitate de actriță, Ramona Bădescu și-a trecut în CV câteva roluri importante, cele mai cunoscute dintre acestea fiind cele din filmele ”La pivora 8”, ”Una dona per amico” și ”Incatesimo”.

Urmăriți Impact.ro și pe