Ramona Bădescu vorbește despre o a doua sarcină, la 52 de ani. ”Poate mai vine și o surioară”

Iancu Andreea, George Capoeanu 31.08.2021, 19:38
Ramona Bădescu vorbește despre o a doua sarcină, la 52 de ani. ”Poate mai vine și o surioară”

Ramona Bădescu se poate considera o femeie realizată. La vârsta de 52 de ani, frumoasa prezentatoare trăiește o poveste de dragoste cu un italian, alături de care a adus pe lume și primul său copil, la vârsta de 50 de ani. Deși aproape că nu mai avea nicio speranță că va deveni mamă, Ramona Bădescu a fost binecuvântată cu un fiu, iar acum vorbește deja despre o a doua sarcină, în ciuda vârstei sale. Vedeta îi dorește extrem de mult să aibă și o fiică.

Frumoasa Ramona Bădescu, despre o a doua sarcină, la 52 de ani

În urmă cu patru ani, Ramona Bădescu îl întâlnea pe Fabio Cali, bărbatul care a reușit să o facă mamă pentru prima oară, la 50 de ani. Vedeta și bancherul italian trăiesc o iubire intensă și, în ciuda faptului că recent ei sunt separați de distanța dintre România și Italia, nimic nu le poate afecta dragostea. Deși viața vedetei a fost inițial concentrată pe carieră, astăzi Ramona este mai împlinită ca oricând. Aceasta a adus pe lume în urmă cu doi ani un băiețel, în timp ce relația cu logodnicul său datează din urmă cu patru ani. Cei doi sunt totuși de puțin timp împreună, însă par să se cunoască de o viață.

De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață. Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea, a declarat Ramona Bădescu în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV.

Deși în aceste zile este departe de partenerul său de viață, Ramona recunoaște că și astfel de despărțiri au un farmec. Ele pot să aducă un motiv în plus de bucurie pentru actriță și logodnicul său, care nu ar spune nu unui nou membru al familiei. Frumoasa moldoveancă recunoaște că își dorește o surioară pentru fiul său.

Și despărțirile au farmecul lor. Când te întorci, poate mai vine o surioară, a precizat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu, despre o a doua sarcină, la 52 de ani
Vedeta a adus pe lume un băiat, la vârsta de 50 de ani

„Eu mi-am dorit o fetiță”

În urmă cu un an de zile, Ramona Bădescu dezvăluia că a visat dintotdeauna să aibă o fiică, însă destinul a făcut să nu întâlnească bărbatul potrivit la momentul oportun.

Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!, afirma Ramona în decembrie 2020.

Ramona pune totul pe seama lui Dumnezeu. Cum a devenit vedeta mamă la vârsta de 50 de ani

Deși sunt puține femei cele care se încumetă să aducă pe lume un copil la o vârstă trecută de 40 de ani, Ramona Bădescu a lăsat totul în voia Celui de Sus. Inițial, viața actriței s-a axat pe carieră și dezvoltarea sa financiară, însă la un moment dat a simțit nevoia să își întemeieze o familie. Această bucurie a venit tocmai la vârsta de 50 de ani, când, spune ea, Dumnezeu a făcut o minune.

Tu nu prea ai nimic de făcut, doar Dumnezeu te poate ajuta. Când eram mai mică, ziceam că nu vreau copii pentru că voiam să mă realizez, să am o carieră. Apoi n-a mai fost ușor. Am făcut însă în așa fel încât să nu depindă totul de ritmul biologic. Mi-am înghețat ovocitele pentru momentul în care urma să găsesc omul vieții mele. Am făcut o fertilizare, dar înainte, organismul meu arăta de 37 de ani, grație ADN-ului. Eram convinsă însă că nu se va mai putea la 50 de ani, de aceea m-am relaxat și m-am iubit mult cu omul care m-a vrăjit când nu mă mai așteptam să fiu vrăjită, spunea Ramona Bădescu în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...