Raluca ex-Angels a redus drastic cheltuielile. Unde vor petrece vacanța mare cei cinci copii ai ei: ”Marea e pe gratis”. De ce refuză să refacă celebra trupă EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 22.06.2023, 22:56

Raluca, fosta solistă a trupei Angels, e foarte organizată și calculată, așa că nu va cheltui mult nici pe vacanța de vară a celor cinci copii ai ei. În timp ce artista se va ocupa de concerte și de ședințe foto, micuții se vor distra, totuși, în voie. Celebra mamă-eroină ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Impact.ro, ce soluție a găsit, pentru o vacanță de calitate, dar la preț redus.

Raluca ex-Angels și-a făcut deja planul de vacanță: ”O să ne tot plimbăm”

Raluca Blejușcă ne-a dezvăluit cum a aranjat lucrurile, în așa fel încât să nu facă mari cheltuieli în vacanța de vară a familiei. Raluca are cinci copii: Emilian, care e în primul an de școală, Maria, în clasa a treia, Cassian, în clasa a șasea, Serafim, care este în a șaptea. Cea mică, Anastasia, e la grădiniță.


Ea recunoaște că a apelat și la ajutorul rudelor, care îi vor găzdui pe năzdrăvani, o bună perioadă:

”Trei dintre copii au plecat 10 zile, pentru prima dată fără mine, în vacanță la bunici, Maria și Casian vor merge în tabără cu colegii de la școală, în Bucovina. În iulie, cât filmez eu, tot ce am de filmat, cei 5 copii vor merge la mare la Mangalia la părinții mei. Soțul meu are o lună de concediu, în luna august, și atunci vom merge cu toată familia și la mare. La mine, marea e pe gratis pentru că acolo sunt părinții mei și ne răsfață, în fel și chip. Vom mai merge și undeva cred în Ardeal. Încă nu ne-am hotărât. Fiind așa familie mare, nu ne facem planuri pe termen prea lung. Dar ideea e că și eu voi avansa cu proiectul meu muzical și copiii vor merge și la bunici, în Bacău, si la bunici, în Mangalia, la mare, și în tabere la munte și împreună, cu toții, în august. O să ne tot plimbăm”.

De ce refuză să refacă trupa Angels: ”Nu mai vreau să abordez genul pop dance”

Raluca are foarte multe proiecte muzicale, pe cont propriu, anul acesta. Deși foarte mulți artiști de succes ai anilor 2000 și-au anunțat revenirea pe scenă, ea nu dorește să refacă trupa Angels, cu care, odinioară, făcea furori. Nici Monica, fosta ei colegă de scenă, nu a reușit să o convingă să mai cânte în această formulă, care le-a adus celebritatea.
Raluca ne-a explicat de ce refuză să dea timpul înapoi:

”Trupa Angels nu se va mai reface niciodată. Monica își dorește, dar eu, deși suntem prietene bune, nu vreau să mai abordez genul pop dance. Dar, e posibil să mai apărem împreună în unele interviuri și în unele concerte, eventual, pe care ea le prezintă. Și în concertele mele am creat un fel de medley cu bandul prin care trecem prin câteva hituri Angels, precum ”Așa-s băieții”, Zilele trec”, ”Toate fetițele mâinile sus!”, ”Fiecare fulg de nea””.

Unde va cânta Raluca, vara aceasta: ”Vor veni și Ștefan Bănică Jr și Alexandra Ungureanu”

Solista ne-a mai spus și unde va cânta, vara aceasta:

”În iulie, sunt prinsă cu filmarea unui nou clip, la o piesă nouă, în colaborare cu Republic Production, plus încă două piese de livesession, ședința foto nouă, concert cu bandul, pe 29 iulie, la Tulcea, la ”Delta Wave Fest”, unde vor mai veni Ștefan Bănică Jr, Alexandra Ungureanu, The Mottans și Alina Eremia”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...