Raluca Bădulescu divorţează după 13 ani de căsnicie. Anunţul făcut de vedeta de la Kanal D

Ioana Bucur 31.05.2022, 18:01
Raluca Bădulescu divorţează după 13 ani de căsnicie. Anunţul făcut de vedeta de la Kanal D

Din păcate, un alt cuplu din showbiz-ul românesc s-a destrămat. După mai bine de un deceniu petrecut împreună, la bine și la greu, Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează de Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie. Jurata de la „Bravo, ai stil” a făcut primele declarații despre despărțirea de bărbatul alături de care credea că își va trăi tot restul vieții.

Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează

Sunt momente dificile pentru Raluca Bădulescu. Vedeta Kanal D a anunțat în urmă cu puțin timp că ea și soțul său, Florin Carmin, au decis să pună punct mariajului și să înceapă capitole noi în viața lor, nu împreună, cum au făcut de mai bine de un deceniu, ci separat, fiecare pe drumul său.

Raluca Bădulescu divorțează după 13 ani de căsnicie. Nu a fost o decizie ușoară, este un deznodământ pe care nu și-l dorește niciun cuplu care ajunge în fața ofițerului stării civile și în fața altarului. Vedeta a precizat că „sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit WOWbiz.

Raluca Bădulescu divorţează după 13 ani de căsnicie. Anunţul făcut de vedeta de la Kanal D

Căsnicia lor nu a fost ferită de probleme

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au făcut cununia civilă acum 13 ani. În 2016, cei doi au și-au legat destinele în fața altarului, într-o ceremonie scurtă, simplă, la care au participat nașii, cavalerul și domnișoara de onoare.

„Acum șapte ani am semnat actele, acum doi ani am facut logodna la biserică pentru că am vrut să o cunun pe sora mea. A durat 20 de minute. Dar acum chiar am făcut-o! Am vrut să fie doar momentul nostru, între noi, nași și Dumnezeu”, a mărturisit Raluca Bădulescu, în 2016.

Nu a fost o relație ferită de probleme sau controverse. La un an după ce Raluca Bădulescu și-a făcut o operație la nivelul stomacului ce a ajutat-o să piardă un număr impresionant de kilograme, au circulat zvonuri legate de infidelitatea soțului ei. Presa scria atunci la acea vreme că Florin Carmin ar fi fost văzut în prezența mai multor femei necunoscute.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...