Aşa arată Raluca Bădulescu fără perucă. Criticul de modă, apariţie rară la plajă

Badea Violeta, Rădulescu Valentin 22.07.2021, 08:04

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice vedete din România. Fanii o apreciază pentru că are îndrăzneala de a se afișa în mai multe ipostaze, adoptând diverse look-uri, în funcție de noile tendințe. De mai mult timp, jurata de la Bravo, ai Stil! poartă diferite peruci, dar de data aceasta admiratorii au fost surprinși să o vadă așa. Criticul de modă, apariţie rară la plajă!

Aşa arată Raluca Bădulescu fără perucă

Raluca Bădulescu a plecat într-o vacanță de vis alături de actualul soț, dar și de fostul, în Ibiza, acolo merge să se relaxeze în fiecare vară. Ajunsă la 46 de ani, vedeta se poate lăuda cu un trup perfect după ce a reușit să slăbească mai bine de 60 de kilograme, în urmă cu câțiva ani.

În prezent, jurata de la Bravo, ai Stil! face senzație pe o rețea de socializare, iar fanii săi sunt încântați de fotografiile pe care le postează de fiecare dată. De data aceasta, vedeta a atras atenția pe plajă după ce a apărut fără unul dintre accesoriile ei preferate. Este vorba despre perucile pe care Raluca le iubește atât de mult, cu toate că procurarea lor implică o investiție destul de costisitoare.

Raluca Badulescu aparitie incendiara la plaja
Raluca Badulescu aparitie incendiara la plaja

Criticul de modă, apariţie rară la plajă

Raluca Bădulescu a făcut senzație pe nisipul fierbinte din Ibiza și i-a încântat pe urmăritorii săi de pe Instagram după ce a postat două fotografii din vacanță. Într-una dintre imagini, vedeta apare într-un costum de baie negru, cu mai multe bijuterii și ochelari de soare.

Într-una din ele apare într-un costum de baie negru, o pălărie și ochelari de soare. În a doua imagine, Raluca apare într-un costum de baie colorat, accesorizat cu o eșarfă pe deasupra. Fanii au mai remarcat un lucru. Criticul de modă a renunțat la perucă și ș-a fotografiat cu părul ei blond.

Raluca Bădulescu a rămas în relații bune cu fostul soț

În trecut, Raluca Bădulescu a fost căsătorită cu Vali Pungă, iar cei doi au împreună un băiat. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații foarte bine, cu toate că jurata de la Bravo, ai Stil! s-a recăsătorit.

În prezent, Raluca Bădulescu a plecat în Spania alături de fostul și actualul soț, Florin Stamin. Criticul de modă s-a căsătorit cu actualul soț după doar trei luni de relație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...