Raluca Bădulescu, apariție total neobișnuită. Cum arată, de fapt, vedeta fără accesoriile care au consacrat-o FOTO

Ana Anitoiu 19.08.2022, 17:28

Raluca Bădulescu, care și-a obișnuit fanii cu un stil vestimentar extravagant, a avut o apariție total neobișnuită. Vedeta s-a afișat fără accesoriile care au consacrat-o, într-o ținută foarte lejeră, cu o șapcă pe cap și cu un machiaj discret.

Ce a declarat Raluca Bădulescu despre apariția ei neobișnuită

Raluca Bădulescu este recunoscută pentru ținutele ei extravagante, cu accesorii mari și strălucitoare, completate de un machiaj intens și peruci care mai de care. Însă, vedeta a decis să aibă o apariție cu totul neobișnuită pe rețelele sociale.

Astfel, din celebrul ei look, Raluca Bădulescu a păstrat doar unghiile lungi, roșii. În rest, jurata emisiunii „Bravo ai stil” de la Kanal D s-a afișat îmbrăcată cu o salopetă de blugi, cu părul prins și acoperit de o șapcă. Machiajul vedetei a fost de această dată unul mult mai discret decât de obicei. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea!

„Este un look total neobișnuit pentru mine, adică nu pentru mine, pentru felul în care mă prezint pe Instagram. Dar de ce nu?! Până la urmă toți suntem oameni. M-am trezit așa și am ieșit puțin cu iubiții mei (câinii ei, n.r.)”, a spus Raluca Bădulescu.

Raluca Badulescu, aparitie total neobisnuita
Raluca Badulescu

Raluca Bădulescu are un nou partener

La începutul lunii iunie, Raluca Bădulescu, care va împlini 48 de ani pe 4 octombrie, a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Florin Stamin, după 13 ani de relație. Însă, acum, vedeta are o nouă relație. Jurata de la „Bravo ai stil” s-a distrat în Vama Veche alături de iubitul ei.

Raluca Bădulescu a povestit pentru Ego.ro că a petrecut un weekend în Vama Veche, la aniversarea unui bun prieten. Jurata a mers alături de iubitul ei, dar și de creatorul de modă Cătălin Botezatu și de câțiva prieteni comuni. Vedetele au dansat la piscină, iar seara au petrecut într-un club.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...