Stațiunea renumită de pe litoral, unde Cătălin Botezatu a ajuns abia vara aceasta. ”E ceva superb, lume bună”

Ioana Bucur 19.08.2022, 10:05
Stațiunea renumită de pe litoral, unde Cătălin Botezatu a ajuns abia vara aceasta. ”E ceva superb, lume bună”

A mers în croaziere fabuloase, vacanțe în destinații exotice, a stat în cele mai luxoase hoteluri din lume. Era greu de crezut că mai pot exista premiere în ceea ce privește călătoriile pentru celebrul designer. Cu toate astea, aceasta este stațiunea renumită de pe litoralul românesc al Mării Negre unde Cătălin Botezatu a ajuns abia vara aceasta, pentru întâia oară în viață. Creatorul de modă s-a declarat impresionat.

Stațiunea de pe litoralul românesc unde Cătălin Botezatu a ajuns pentru prima oară în viață

Era greu de crezut că o mică stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre l-ar putea impresiona pe Cătălin Botezatu, în condițiile în care creatorul de modă s-a plimbat în întreaga lume și își petrece vacanțele în cele mai spectaculoase locuri.

Anul acesta, vara a adus o premieră pentru designer. A avut ocazia să meargă într-un loc din România în care nu mai fusese până acum, dar despre care auzise tot felul de „lucruri frumoase și suculente ca povestiri”, așa cum a mărturisit chiar el. Ideea nu i-a aparținut, ci a fost invitat acolo de un prieten care și-a sărbătorit ziua de naștere. Așa a ajuns Cătălin Botezatu în Vama Veche.

„E ceva superb, lume bună. Parcă nu ești în România. Am văzut niște locații. Deși, de-a lungul timpului am auzit de Vamă lucruri frumoase și suculente ca povestiri, iată, la vârsta mea, pentru prima oară în viață am ajuns aici.

Inițial, am fost la ziua unui prieten care tot venea în Vamă la o vilă superbă. M-a surprins să văd oameni foarte mișto și să văd partea de vamaioți, oamenii tipic vămii, dar și oameni ok, din toată țara”, a povestit designerul, pentru Fanatik.

Stațiunea renumită de pe litoral, unde Cătălin Botezatu a ajuns abia vara aceasta. ”E ceva superb, lume bună”
Cătălin Botezatu

„Până și eu am reușit să fac asta, datorită unor condiții”

Botezatu a mărturisit că a fost plăcut impresionat de stațiune, mai ales de oamenii de acolo, punctând că „oamenii vămii au acel șarm, acea poezie cum doar în România și în Vamă găsești”. Mai mult, se pare că a reușit să se integreze imediat în atmosfera boemă.

„Oamenii vămii cu acel șarm, acea poezie, acea chestie unică, cum doar în România și în Vamă găsești. La polul opus se spune că, dacă nu ai cunoscut Mykonosul de acum 25 de ani, Mykonosul de atunci nu se mai compară cu Mykonosul de acum. Așa se întâmplă și cu Vama, unde rămân oamenii superbi ai Vămii, dar și oameni din toate păturile sociale, care vin și trăiesc liber acest spirit. Se integrează imediat. Până și eu am reușit să fac asta, datorită unor condiții. Proprietarii vilei unde am fost cazat au făcut niște lucruri minunate”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa citată. .

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...