Raed Arafat, făcut praf de Traian Băsescu. Dezvăluiri și acuze în premieră pentru secretarul de stat

Redacția IMPACT 17.08.2020, 12:39
Raed Arafat, făcut praf de Traian Băsescu. Dezvăluiri și acuze în premieră pentru secretarul de stat

Traian Băsescu l-a criticat aspru pe Raed Arafat, despre care spune că a gestionat necorespunzător situațiile de urgență din sistemul medical, care au intervenit în România, ca urmare a creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

Traian Băsescu, despre Raed Arafat

Candidat în cursa pentru Primăria Capitalei, Traian Băsescu a lansat o serie de acuzații dure la adresa lui Raed Arafat. Mai mult, fostul șef de stat îl jignește pe șeful DSU.

„Totul a fost lăsat în mâna lui Arafat. A ratat toate situaţiile de urgenţă majore. Ce a făcut el de şi-a făcut notorietate? Orice prostălău căruia îi dădeai bani pe să cumpere salvări şi elicoptere şi când era un accident pe DN1 veneau televiziunile, orice prostălău ajungea celebru şi adulat de popor”, a afirmat Traian Băsescu la România TV.

Trian Băsescu, foto Inquam Photos/ George Calin
Trian Băsescu, foto Inquam Photos/ George Calin

Totodată, fostul președinte al țării a mai transmis că este vizibil că acțiunile României, din punct de vedere medical, au eșuat, susținând că „au fost au fost rateuri din punct de vedere al sistemului condus de Arafat”.

„Când vine vorba de a conduce acţiuni cheie cum a fost accidentul din Apuseni, Colectivul, elicopterul căzut în Siutghiol la 100 de metri de mal, cum este COVID-19 acum, toate au fost rateuri din punct de vedere al sistemului condus de Arafat”, a mai explicat Traian Băsescu, la România TV.

Traian Băsescu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei

Duminică, europarlamentarul PMP și-a depus candidatura pentru Primăria Municipiului București, unde estimează că va obține 30% din opțiunile de vot.

„PMP va rămâne loial alianţei cu PNL, chiar dacă au determinat intrarea mea în această cursă, pur şi simplu ne-au umilit. Şase luni de când s-a convenit susţinerea Guvernului. Ne-au spus că mergem în alianţă la Bucureşti şi cu o săptămână înainte ne-au spus că nu se mai poate, ceea ce nu e în regulă, nici măcar ca şi comportament. Dar asta nu înseamnă că noi nu ne vom ţine cuvântul de a-i susţine până la ultimul vot (…)

Nu am analiză pe rupturi (din electoratul altor formaţiuni – n.r.), dar am analiză pe electorat. Voi face peste 30% din opţiunile de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient. Dar voi face peste 30%”, a spus Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Urmăriți Impact.ro și pe