Radu Vâlcan, anunț important despre sezonul 6 Insula Iubirii: „Nu o să semene cu nimic din ce ați văzut până acum”. Schimbări mari la emisiunea Antenei 1

Diana Radu 09.03.2020, 13:21
Radu Vâlcan, anunț important despre sezonul 6 Insula Iubirii: „Nu o să semene cu nimic din ce ați văzut până acum”. Schimbări mari la emisiunea Antenei 1

Au început pregătirile pentru Insula Iubirii, sezonul șase, de pe Antena 1! Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului și echipa de filmare au ajuns deja în Republica Dominicană, acolo unde se va filma noul sezon. Cuplurile, dar și ispitele urmează să ajungă zilele următoare pe rând, astfel încât să nu dea ochii unii cu alții. Iată ce a dezvălui Radu Vâlcan, despre sezonul șase de la Insula Iubirii.

Radu Vâlcan, dezvăluiri din culisele de la Insula Iubirii: ”O să fie un sezon plin de surprize”

Prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, de pe Antena 1 a dezvăluit că noul sezon va fi unul „absolut extraordinar”, deoarece pentru prima dată în istoria emisiunii se va filma în Republica Dominicană, ci nu în Thailanda așa cum s-au obișnuit telespectatorii. De aceea, Radu Vâlcan le-a transmis fanilor că noul sezon va fi unul plin de surprize și de neprevăzut.

„Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ținând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât și pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană. Cu siguranță o să fie ceva surprinzător și pentru concurenți, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar și unul epuizant în egală măsură!, a declarat Radu Vâlcan la plecarea spre Republica Dominicană.

radu valcan, insula iubirii, sezonul 6, antena 1
Radu Vâlcan, dezvăluiri din culisele de la Insula Iubirii

Așadar, sezonul șase se anunță a fi unul cu totul inedit care le va prezenta telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații complet neașteptate, toate acestea într-un nou cadru (Republica Dominicană). Radu Vâlcan așteaptă cu nerăbdare să întâmpine ispitele, dar și cuplurile care vor intra în competiție pentru a-și testa relația. Aceștia vor fi cazați în două resorturi: Las Brisas și La Playa.

Mai exact, în competiție vor intra doar cinci cupluri dintre cele aproape 1000 câte s-au înscris. Regulile celui de al șaselea sezon de la „Temptation Island – Insula iubirii” spun că pentru a câștiga competiția cuplurile trebuie să reziste pe parcursul a 20 de zile de filmare ispitelor.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe