Insula Iubirii, luni – 2 septembrie 2019. Părăsesc împreună emisiunea? Ce se întâmplă cu relația de 10 ani dintre Gia și Bogdan

Ioana Nechifor 02.09.2019, 13:42
Insula Iubirii, luni – 2 septembrie 2019. Părăsesc împreună emisiunea? Ce se întâmplă cu relația de 10 ani dintre Gia și Bogdan

O nouă ediție Insula Iubirii, pe care Antena 1 o va difuza luni seara – 2 septembrie, de la ora 20.00, se dovedește a fi decisivă pentru soarta unuia dintre cuplurile din Thailanda. De această dată, Gia și Bogdan vor ajunge față-n față pentru a trage concluzia finală, în urma experienței din reality show, pentru relația lor.

Insula Iubirii, luni – 2 septembrie 2019. Gia și Bogdan, cuplulul care va avea Bonfire-ul final

O nouă săptămână, o nouă ediție Insula Iubirii. Luni seara, de la ora 20.00, următorul cuplul care va avea Bonfire-ul final este format din Gia și Bogdan.

Cei doi, care sunt împreună de zece ani și care au venit în Thailanda pentru a-și testa relația, vor fi nevoiți să ia o decizie importantă în ceea ce privește viața lor de cuplu.

După ce săptămîna trecută Adrian și Denisa au avut parte de ultima ceremonie a focului, luni seara va veni rândul Giei și al lui Bogdan să fie puși față în față cu acțiunile făcute de cei doi pe insulă.

Gia și Bogdan au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația de 10 ani în Thailanda.

Dacă Bogdan a căzut în ispită încă din prima seară de când a pășit pe tărâm thailandez, Gia a început o relație cu ispita Adrian. Cei doi vor fi nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: „Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”.

Cum vor reacționa la materialele pregătite de echipa emisiunii, dar și cum vor alege să plece din Thailanda, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, luni seara, de la 20:00, la Antena 1.

Ce se întâmplă cu relația dintre Gia și Bogdan. Luni seara, la Insula Iubirii
Ce se întâmplă cu relația dintre Gia și Bogdan

Insula Iubirii, luni – 2 septembrie 2019. Părăsesc împreună emisiunea?

„Eu am luat decizia mea”, spune Gia, după ce vede o serie de imagini din reality show cu Adrian. Cum a fost el surprins, telespectatorii pot afla luni seara la Antena 1.

„Testul nostru abia începe”, spune și Bogdan. La ce se referă el, dar și cum a decurs dream date-ul la care a luat parte el, Adrian și Dana, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

În această perioadă, telespectatorii pot afla cum se încheie pentru concurenți experiența din Thailanda, fiind ultimele episoade ale reality show-ului de la Antena 1.

 

View this post on Instagram

 

Cum credeți că a decurs Dream Date-ul dintre Dana, Bogdan și Adrian? #insulaiubirii #irezi5tibil #antena1 #temptationisland

A post shared by Insula Iubirii (@insulaiubirii_oficial) on

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe