Cum arată soacra lui Radu Vâlcan. Adela Popescu i-a făcut o surpriză uriașă

Diana Radu 05.03.2020, 09:53
Cum arată soacra lui Radu Vâlcan. Adela Popescu i-a făcut o surpriză uriașă

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit pentru a doua oară părinți în anul 2018, iar cea care îi ajută enorm de mult cu cei mici este nimeni alta decât mama Adelei. Iată cum arată soacra lui Radu Vâlcan!

Cum arată soacra lui Radu Vâlcan

Prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” este îndrăgită de fani pentru că este naturală și pentru că e o fire foarte deschisă. De curând Adela Popescu a făcut public pe contul său de Instagram o convorbire foarte amuzantă pe care a avut-o cu mama ei, Doina Popescu. Vedeta le-a povestit fanilor că și-a întrebat mama ce cadou vrea de 8 martie, la care aceasta a răspuns inițial că vrea un ghiocel, după care că vrea o blefaroplastie. Postarea a strâns peste 15.000 de aprecieri.

radu valcan, adela popescu, soacra lui radu
Cum arată soacra lui Radu Vâlcan

„Vine ziua femeii, ce cadou ți-ar plăcea să iți fac? -Mama, nimic, un ghiocel de la copii și e perfect.
-Hai, mai, mami, zi ce vrei, că oricum iți iau ceva.
-Nu, mama, nu, dar dacă totuși insiști aș vrea o blefaroplastie.
-Ce sa facă?? Ce e asta?
-O procedura estetica ce corectează excesul de piele și grăsime din zona ochilor.
Pe scurt, știa exact ce își dorește, iar eu sunt cea mai fericită când îi pot îndeplini dorințele. Așa ca am … făcut-o fericită pe mămica mea. Ia uitați ce frumoasă e!”, a scris Adela Popescu pe Instagram în descrierea fotografiei de mai sus.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015, iar un an mai târziu a venit pe lume primul lor copil, Alexandru. Familia lor s-a mărit cu încă un membru îl 2018 când aceștia u-au dăruit un frățior lui Alex. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul ”Iubire și Onoare” în anul 2010. Despre rolul de părinți Adela a declarat că este mai liniștită acum cu Andrei, având în vedere că au trecut prin aceeași experiență cu Alex.

Deși, nu a renunțat la viața profesională Adela își organizează timpul astfel încât să se poată ocupa și de creșterea și educarea celor mici. De asemenea, prezentatoarea a spus că Radu o ajută foarte mult cu cei mici și că admiră felul său de a comunica cu băieții lor.

Urmăriți Impact.ro și pe