Radu Ștefan Bănică, pe aceeași scenă cu Andreea Marin. Imaginile cu cei doi spun multe despre relaţia dintre ei

Ana Anitoiu 18.06.2022, 09:19

Radu Ștefan Bănică a urcat pe aceeași scenă cu Andreea Marin, fosta soție a tatălui său. Imaginile cu cei doi spun multe despre relaţia ce există între ei, chiar și la aproape un deceniu de când acea căsnicie s-a destrămat, iar fosta „zână a surprizelor” și artistul și-au refăcut viața alături de alte persoane.

Radu Ștefan Bănică și Andreea Marin, împreună pe aceeași scenă

Fiul lui Ștefan Bănică a deschis Gala Atipic Beauty 2022, un eveniment social umanitar aflat la cea de-a XVII-a ediție, ce a avut loc la Palatul Parlamentului. Andreea Marin este producătorul acestei gale în cadrul căreia urcă pe scenă modele care deși trăiesc în scaune rulante, îi inspiră pe ceilalți oameni prin atitudinea pe care o au în fața dizabilității, pe care au transformat-o mai degrabă în motivație.

„Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul acestei gale, trebuie să spun că ideea a venit din exterior. A fost ideea altcuiva din grupul nostru și într-adevăr foarte potrivită. Mă bucur că Radu Ștefan – încă un copil pentru mine – cu talent a putut să abordeze atât partea de defileu de modă, cât și ca viitor actor, dar știm că deja el are spectacole și m-am bucurat tare mult să-mi fie alături”, a declarat Andreea Marin, potrivit VIVA!.

Radu Stefan Banica, pe aceeași scena cu Andreea Marin
Radu Stefan si Andreea Marin

Andreea Marin, dezvăluire despre fiica ei, Violeta

Andreea Marin i-a avut alături la eveniment pe fiica ei, Violeta, și pe partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, care s-au numărat printre cele 1.000 de persoane care au participat la Gala Atipic Beauty. Fosta „zână a surprizelor” a spus că e firesc ca ei să fie lângă ea, deoarece formează o familie. În plus, prezentatoarea de televiziune a făcut o dezvăluire despre copilul ei.

„În mod concret Violeta nu m-a ajutat la gală, pentru că ea are final de an și a avut o mulțime de examene. Cred că ne-am ajutat reciproc prin a ne respecta fiecare munca celeilalte”, a spus Andreea Marin.

Prezentatoarea de televiziune a explicat că, în general, liniștea de acasă și dragostea membrilor familiei este foarte importantă pentru a exista puterea de a crea. Andreea Marin a adăugat că dacă acasă nu ar fi bine, mintea n-ar putea fi deschisă spre lucruri creative.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...