Andreea Marin, despre sfaturile primite de la Violeta. Ce i-ar plăcea tinerei ca vedeta să facă: „Îi amintesc că nu mai am 20 de ani”

Badea Violeta 16.05.2022, 20:49

Andreea Marin are o fiică de 14 ani, iar relația celebrei prezentatoare TV cu Violeta este una extrem de apropiată. Cele două se înțeleg de minune și chiar se consultă în anumite privințe, așa că vedeta TVR are toate motivele să fie mândră. Iată ce sfaturi primește Andreea Marin de la copila ei!

Andreea Marin se consulta cu fiica ei înainte de a lua decizii

Andreea Marin și Violeta, fiica ei în vârstă de 14 ani, au o relație foarte bună și de multe ori se sfătuiesc una pe cealaltă. Tânăra își susține mama necondiționat, iar acum că a crescut, îi recomandă prezentatoarei ținute. De multe ori, vedeta merge pe mâna adolescentei, însă, uneori, spune că preferă comoditatea în detrimentul pantofilor cu toc.

„Obișnuiește chiar să îmi dea sfaturi, ceea ce mi se pare chiar interesant. Cred că e foarte frumos așa să simți interacțiunea aceasta mamă-fiică, adică e momentul în care am început să fim prietene, să ne sfătuim, e un sentiment tare plăcut și necunoscut de mine până acum.

De pildă, îmi spune că e foarte bine să mai ies din alb și negru și să îndrăznesc mai mult. Desigur eu îi amintesc faptul că nu mai am 20 de ani, nici chiar 14, cum are ea, și că îmi place comoditatea din ce în ce mai mult.

Nu mai simt nevoia să epatez în niciun fel, să fiu pe tocuri. Mi-e greu în seara asta pe tocuri, îți spun sincer, m-am obișnuit tare mult cu comoditatea, însă o mai ascult din când în când și chiar mă îmbrac cum îmi spune ea, ca să îi fac pe plac’’, a declarat Andreea Marin pentru VIVA!.

Ce părere are Andreea Marin despre Ștefan Bănică Jr. acum
Andreea Marin și fiica sa, Violeta

„Vreau să trăiesc în realitate”

Andreea Marin a demonstrat, de-a lungul timpului, că este o persoană foarte discretă. Vedeta vorbește foarte rar despre viața sa personală și nu se expune foarte mult nici pe rețelele sociale. În cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea TV a precizat că Violeta îi seamănă leit din acest punct de vedere.

„Caut să nu subscriu viața mea și nici partea profesională acestor rețele. Vreau să trăiesc în realitate și nu doar în mediul virtual. Violeta are un cont pentru prieteni, nu e public.

Ea nu își dorește mai mult, este la vârsta la care își creează viitorul și e mult mai interesată de asta”, a mărturisit Andreea Marin pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe