Radu Ștefan Bănică, declarație superbă pentru sora sa. Mesajul care dezvăluie ce relație este între el și Violeta

Anca Manolica 17.10.2022, 09:14
Radu Ștefan Bănică, declarație superbă pentru sora sa. Mesajul care dezvăluie ce relație este între el și Violeta

Radu Ștefan Bănică și Violeta Bănică au o relație foarte apropiată. Recent, fiul cel mare al lui celebrului artist a publicat o fotografie cu sora sa, în descrierea căreia a scris un mesaj emoționant. Iată ce spune despre sora lui vitregă.

Fiul lui Ștefan Bănică, declarație pentru sora mai mică

Radu Ștefan Bănică și-a surprins plăcut urmăritorii din mediul online cu o imagine emoționantă cu sora lui, Violeta. Fiul cel mare al artistului Ștefan Bănică a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie cu aceasta, alături de un mesaj prin care demonstrează cât de bine se înțeleg.

Deși cei doi nu se fotografiază prea des împreună, postarea lui Radu Ștefan Bănică a fost extrem de apreciată de fanii lui. Actorul a pus pe InstaStory o fotografie cu Violeta în aer liber și a scris simplu: „Sora mea (n.r.: My sister)”, adăugând și o inimioară, semn că acesta ține foarte mult la fiica Andreei Marin.

Cei doi au o relație extrem de bună

Tânărul antreprenor și artist are o relație frumoasă cu Violeta, fiica zânei Surprizelor și a fostului prezentator al emisiunii Dansez pentru Tine. Cei doi tineri se înțeleg foarte bine, iar băiatul a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa ei. Fiul lui Ștefan Bănică a vorbit cu emoție despre relația pe care o au cei doi.

„Este una foarte frumoasă, sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși, avem discuțiile noastre, secretele noastre”, a dezvăluit Radu Ștefan Bănică, în urmă cu ceva timp pentru VIVA!.

Fotografia postată de Radu Ionuț / Instagram
Fotografia postată de Radu Ionuț / Instagram

Și în ceea ce o privește pe mama tinerei, băiatul a avut numai cuvinte de laudă. El a precizat că se înțelege foarte bine cu Andreea Marin, iar vedeta TV s-a purtat tot timpul exemplar cu fiul fostului său soț.

Ce spune Violeta Bănică despre relația cu tatăl și fratele ei

Tânăra a vorbit și ea recent despre relația e care o are cu tatăl ei, mărturisind că deși artistul nu își verbalizează de multe ori sentimentele știe cum să le arate.

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. (n.r. pe Ștefan Bănică și Radu Ștefan Bănică) Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi care contează foarte mult la el. Și-mi place chestia asta. Și la mine la fel”, a spus Violeta Bănică la Prima.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...