Puterea Dragostei, Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 24 mai

Daria Petrescu 24.05.2020, 11:00
Puterea Dragostei, Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 24 mai

Puterea Dragostei revine cu o nouă ediție, duminică, 24 mai. Detalii interesante despre concurenți, ies la iveală. Relații neașteptate și dezvăluiri șocante despre cei aflați în Casa Dragostei. Telespectatorii au parte de surprize incredibile, după ce s-a vorbit despre împăcarea dintre Andra și Bogdan Mocanu. Cei doi au făcut primele declarații, în ediția trecută.

Puterea Dragostei, ediția de duminică, 24 mai

Bogdan Mocanu i-a transmis un mesaj șocant Andrei, după ce au apărut clipuri compromițătoare cu el. „O să apară și cu ține clipuri…”, a spus Bogdan Mocanu, dând de înțeles că știe că și Andra ar avea de ascuns filmări compromițătoare. Dezvăluirea a fost făcută într-un vlog, același în care s-a spus că Mocanu s-a împăcat cu Andra.

Andra si Bogdan Mocanu s-au împacat

Două tinere apropiate de concurenții de la „Puterea dragostei” au dezvăluit că Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au împăcat. „Andra și Mocanu s-au împăcat.

Am înțeles că și-a dat întâlnire cu Bogdan Mocanu, se pare că s-au întâlnit și ea nici acum nu a ajuns acasă.  Dovadă supremă este laptop-ul Andrei. În plus Andra nu a postat nimic de nu știu câte ore.

În story-uri mi se părea că Bogdan Mocanu era relaxat și împăcat”, au spus cele două tinere într-un vlog. „Jador spunea că ei doi se vor împacă. Poți să te împaci cu cineva care te-a înșelat de două ori?”, au mai spus ele.

Prima reactie a Andrei dupa ce s-a spus ca s-a impacat cu Mocanu!

„Te-ai împăcat cu Bogdan?”, a fost întrebată Andra. „Nu, mă, nu ne-am împăcat. Da, ne-am întâlnit, am vorbit. Mi-a zis tot ce trebuia să zică, mi-a spus că trebuie să îmi spună tot, să fie împăcat cu sufletul.

Andra și Bogdan Mocanu au vorbit despre relația lor
Andra și Bogdan Mocanu au vorbit despre relația lor

Mi-a zis că vrea să se axeze pe afaceri, să nu mai aibă treaba cu chestia asta”, a spus Andra. Andra a recunoscut că s-a întâlnit cu Bia, precizând că voia să se pună punct tot acestui scandal. „Nu mai sunt supărată nici pe Bogdan, nici pe Bia”, a spus Andra.

Bogdan Mocanu, acuzații la adresa lui Turcu

Bogdan Mocanu a spus în urmă cu ceva timp că Turcu de la Puterea Dragostei ar fi făcut videchat pentru bărbați.  Mai mult, fostul concurent din casa Puterea Dragostei l-a amenințta pe Turcu. El a spus că va arăta toate dovezile cu el, dacă își va mai auzi numele în emisiune.

„Sunt unul dintre puținii oameni care te cunosc! Nu ți-e frică? Nu ți-ar fi rușine, mă perucă? Te trezești dimineața și când oamenii se spală pe dinți tu îți pui lipici în cap…

Lumea nu știe, dar o știe acum. Eu știu ce făceai la Iași. Se ducea cu Roxana de la Puterea Dragostei, am înțeles că Roxana ar fi vrut să zică la un moment dat că el se duce să dea probă de videochat.

Nu, e eronat, Roxana nu știa nici ea, uite, afli și tu pe calea asta. Am probe: te-ai dus acolo și stăteai să sugrumi capul bărbaților între picioare la videochat. Implica alți bărbați, manechine și capuri de bărbați în picioarele altor bărbați..”, a spus Bogdan Mocanu în vlogul lui.

Urmăriți Impact.ro și pe