Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 16 mai

Daria Petrescu 16.05.2020, 17:31
Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 16 mai

Puterea Dragostei continuă cu o nouă ediție sâmbătă, 16 mai. În urmă cu doar câteva zile cinci concurenți au refuzat să se întoarcă în Casa Dragostei. Andreea mantea a făcut anunțul. Într-una din edițiile trecute, Bogdan Mocanu a avut prima reacție cu privire la imaginile în care abare alături de Bianca. Intrigile continua, iar concurenții au parte de noi discuții aprinse.

Eliminări la Puterea Dragostei

În gala care a avut loc pe 3 mai, Andreea Mantea a fost nevoită să comunice că Andy, Cătălin, Andreea Oprică, Turcu și Roxana nu au mai dorit să se întoarcă în show. Nu se știe care este motivul pentru care aceștia nu mai vor să audă de emisiunea filmată în Turcia.

Cei cinci concurenți au abandonat competiția. Conform contractului, faptul că nu și-au respectat obligațiile au dus automat la eliminarea acestora din emisiune.

„A sosit momentul să vă aducem la cunoștință anumite decizii. Andy, Cătălin, Andreea Oprică și Roxana. Cei patru, împreună cu Turcu, au fost trimiși în țară, așa cum și-au dorit. Aceștia urmează să stea în carantină”, a comunicat Andreea Mantea.

Bogdan Mocanu a avut prima reacție după apariția imaginilor cu el și Bia de la Puterea dragostei

Bogdan Mocanu a simțit nevoia să reacționeze în urma mesajelor primite în mediul online, legate de despărțirea de Andra, dar și după apariția clipurilor în care apare alături de Bia.

Discuții aprinse între concurenți
Discuții aprinse între concurenți

“Am primit foarte multe mesaje, sunt adevărate, însă nu sunt corect interpretate. Nu a făcut nimeni nimic cu nimeni. Nici Bia nu a dat imaginile. Ea ar fi picat cel mai nașpa, deci nu a făcut ea. Dacă mai aveți întrebări le aștept, este vorba de mine și iubita mea și nu vreau să existe loc de interpretări.”

Bogdan Mocanu și Bia au fost surprinși de camerele de luat vederi ale un pensiuni, împreună. Alături de cei doi a fost și Jador cu prietena Biei.

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au certat destul de tare zilele acestea, dar nimeni nu s-ar fi așteptat ca între cei doi să se producă o ruptură. Mocanu a dat de înțeles că nu mai este cu Andra, după vlogul de ieri cu Jador. Fostul concurent de la Puterea Dragostei le-a scris fanilor de pe Youtube să nu îl mai întrebe de Andra, fapt care demonstrează că este ceva la mijloc.

Pe de altă parte, Andra ar fi declarat că certurile persistă de câteva zile, dar cel mai probabil se vor împăca din nou, într-un final.

„Am vorbit cu Andra și ne-au spus că sunt în certuri de câteva zile, că există posibilitatea să se împace”, au declarat Reea și Tina pe vlog.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI