Puterea Dragostei, LIVE pe Kanal D, vineri, 14 august. Conflicte și neînțelegeri în casă

Daria Petrescu 14.08.2020, 07:53
Puterea Dragostei, LIVE pe Kanal D, vineri, 14 august. Conflicte și neînțelegeri în casă

Sezonul 3 Puetrea Dragostei a început în forță, iar ediția de vineri, 14 august vine cu surprize în rândul telespectatorilor. Au loc neînțelegeri și se fac strategii neașteptate între cei care se află în Casa Dragostei. George și Mona păreau un cuplu stabil și toată lumea credea că relația lor va fi de lungă durată. În realitate, îmtre cei doi au intervenit discuțiile. Ce se va întâmpla la Puterea Dragostei pe 14 august. Iată ce conflicte și neînțelegeri vor fi în casă.

Gelozia le dă de cap unora dintre concurenții

O discuție aprinsă a avut loc în ediția trecută,  între Mona și George. Cei doi se acuză de infidelitate și și-au aruncat cuvinte grele unul altuia Chiar dacă relația lor părea unua solidă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Mona crede că George a vorbit cu Mariana, iar concurentul o acuză pe iubita lui că s-a pus în brațele lui Akebono. Iată ce s-a întâmplat în ediția de vineri, 14 august, la Puterea Dragostei.

„Ia spune-mi și mie, te rog frumos, Mariana, ce ai vorbit tu cu iubitul meu?! ”, i-a spus Mona.

„Păi ia să-l întrebi pe el ce întrebări perverse mi-a pus”, a spus și Mariana. „Crezi că unei persoane nu poate să-i placă de două? ”, a adăugat ea.

„Adică George este cu mine, dar de fapt îi place de Mariana, nu? ”, a declarat Mona la Kanal D.

George și Mona, la un pas de despărțire
George și Mona, la un pas de despărțire

„De ce te-ai pus, Mona în brațele lui Akebono? Hai, vorbește! Nu mai ai glas?”, i-a spus  George iubitei lui

„Când mă mărit eu, vorba lu’ tata, dau de pomană la toată strada. Frate, eu nu o să mă mărit în viața mea. Mie îmi e frică de George. Îmi e frică de el”, a spus  Mona.

Nicos a  vorbit despre relația cu Alexandra

George nu s-a oprit și a început să spună cuvinte neașteptate la adresa Monei. Ba mai mult, i-a spus acesteia că ar trebui să se despartă, în cazul în care nu se simte confortabil în relație.

„Nu încerca să lași botul jos, nu face fața aia de arogantă că ți-am spus: dacă nu ești în stare și consideri că nu poți să mergi mai departe, nicio problemă, spune-mi. Eu nu rog de nimeni”, a spus George în ediția trecută

„Dacă nu ești capabil să intri în ceva, atunci te retragi.  Nicos dă cărțile pe față în privința relației cu Alexandra”, a mai spus el.

„Alexandra, poate am vorbit prea mult și nu ai înțeles mai nimic. Nu mi-a plăcut cum m-ai tratat în afara emisiunii, nu-mi place că nu ții cont de părerea mea, nu-mi place că tu vorbești codificat cu mine. Nu-mi place că iei legătura cu alți oameni sau mai ții legătura cu oameni care ar avea o importanță în această emisiune”, a spus Nicos.

Alexandra: Ei bine, află că eu sunt o tipă foarte orgolioasă și nu o să mai fac nimic.

Nicos: De asta nu mai vreau să mai fiu împreună cu tine.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI