Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei, surprinsă în ipostaze ruşinoase. Imaginile indecente fac înconjurul ţării

Badea Violeta 19.12.2021, 15:09

Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei din Cluj-Napoca a devenit vedetă în mediul online! Femeia a apărut în câteva imagini care nu îi fac deloc cinste. Fotografiile cu tentă erotică au făcut imediat înconjurul țării. Iată ce explicaţii a dat aceasta și cum au reacționat superiorii săi!

Purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei din Cluj, apariții incendiare Internet

Îți mai amintești de sexy polițista din Orăștie? Ei bine, iată că acum o avem pe sexy jandarmerița din Cluj. Mai exact este vorba de purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei din Cluj-Napoca, pe nume Ramona Pop. Mai multe imagini indecente cu aceasta au devenit virale în mediul oline.

Femeia care se ocupă de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca a fost fotografiată în timp ce facea duş îmbrăcată, dar și când îşi toarnă lapte peste haine. Imaginile deocheate au apărut în presa locală.

Jurnaliștii au intrat în posesia unor clipuri video în care tânăra pare că a uitat complet de funcția pe care o deține. Așa cum era de așteptat, imaginile au ajuns și la superiorii Ramonei Pop.

„Referitor la articolele apărute recent în presă, care conţin unele imagini postate pe Internet în care este posibil să apară o angajată a Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, plt.maj. P.R., care a îndeplinit temporar atribuţii pe linie de relaţii publice, precizăm faptul că la nivelul unităţii s-a constituit o comisie pentru verificarea de îndată a aspectelor în cauză.

Din primele verificări a rezultat faptul că aceste imagini pot data din anul 2006, doamna P.R. fiind angajată ca subofiţer din anul 2007”, a transmis colonelul Clițan Sebastian Florin pentru stiridecluj.ro.

Ramona Pop in cada
Ramona Pop in cada

Ce a declarat conducerea Jandarmeriei Cluj

Cei aflați la conducerea Jandarmeriei Cluj nu au părut deloc încântați de imaginile apărute în mass-media cu angajata lor. Cu siguranță, acestea nu fac deloc cinste uniformei pe care o poartă. Iată ce a mai transmis colonelul.

„În prezent, doamna P.R. nu îndeplineşte atribuţii pe linie de relaţii publice şi se găseşte în concediu de odihnă, urmând a se clarifica dacă aceste imagini îi aparţin şi modalitatea în care au ajuns în spaţiul public.

Din declaraţiile acesteia, rezultă că imaginile au fost publicate fără acordul său, urmând a depune o plângere pentru a se stabili modalitatea prin care i-a fost accesat dispozitivul electronic în care păstra acele imagini. Reafirmăm că la nivelul instituţiei susţinem dreptul la viaţă privată al angajaţilor, dar, în acelaşi timp, nu vor fi tolerate comportamentele care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare”, a mai spus reprezentantul Grupării de Jandarmi Mobilă din Cluj pentru aceeași sursă.

Potrivit site-ului instituției, Ramona Pop figurează în continuare ca purtător de cuvânt și persoană desemnată în relațiile cu presa. De altfel, după incidentul cu defilarea de la 1 Decembrie, aceasta a fost cea care, în numele Jandarmeriei, a oferit declarații presei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...