O maşină a Jandarmeriei a căzut cu totul într-un şanţ, în Bucureşti. Rămâi fără cuvinte când vezi imaginile

Stan Filon 29.11.2021, 13:41

Misiune a Jandarmeriei terminată prost! O autospecială aparținând Jandarmeriei Române a ajuns într-un șanț săpat de muncitori pe Șoseaua Fundeni, din Capitală! În autoturism se aflau patru jandarmi, iar șoferul a povestit autorităților exact ce s-a întâmplat înainte de a ajunge în șanț.

O mașină a Jandarmeriei a căzut într-un șanț din București

Șoferii care au trecut luni dimineața pe Șoseaua Fundeni au rămas surprinși să vadă un autoturism al Jandarmeriei într-o poziție nefirească. Acesta era căzut efectiv într-o groapă sapată de muncitori. Aceasta avea aproximativ o lățime de un metru și o adâncime de un metru și jumătate.

Dar cum a ajuns mașina jandarmeriei în șanț? Ei bine, luni dimineața a ploua în Bucureti, iar jandarmii se îndreptau către o misiune în cartierul Dobroiești. Șoferul aflat în mașina Jandarmeriei a povestit autorităților că a pierdut pur și simplu controlul volanului și a derapat cu mașina chiar în șanțul din fața Spitalului Fundeni.

O masina a Jandarmeriei a cazut intr-un sant sapat pe Soseaua Fundeni, din Bucuresti
O masina a Jandarmeriei a cazut intr-un sant sapat pe Soseaua Fundeni, din Bucuresti

Jandarmii au fost nevoiți să iasă pe geamul autospecialei

Acesta a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero, așadar nu a consumat băuturi alcoolice. Important este faptul că nimeni nu a fost rănit în acest accident, însă autospeciala Jandarmeriei a suferit daune considerabile.

Șoferii care au trecut prin zonă i-au filmat pe jandarmi în timp ce ieșeau pe geamul mașinii. Autoritățile urmează să verifice și dacă șanțul respectiv era sau nu semnalizat conform legii. Vor fi audiați jandarmii care erau în mașină pentru a afla exact cum s-a produs accidentul, iar mașina va fi ridicată și dusă pentru expertiză. Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, iar Poliția Rutieră a ajuns în zonă pentru a dirija traficul rutier.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...