Provocarea pe care Diana Bulimar ar accepta-o fără rețineri. Fosta gimnastă a recunoscut: „Mi-aș dori” GALERIE FOTO

Ioana Bucur 21.08.2022, 08:47

După ce abia s-a întors din America Express, unde a făcut echipă cu Larisa Iordache și și-a dovedit că se poate descurca în cele mai dificile situații, sportiva vorbește deja despre o nouă experiență ce i-ar schimba viața. Aceasta este provocarea pe care Diana Bulimar ar accepta-o fără rețineri. Ce și-ar dori să facă, în viitorul apropiat. Este pregătită să renunțe la cariera în care a obținut rezultate fantastice?

„A fost mai greu decât ne așteptam”

Publicul din România este obișnuit să o vadă pe Diana Bulimar în sala de sport, urmărindu-i cu sufletul la gură evoluțiile și victoriile ca gimnastă. În curând, o vom putea urmări și descoperi într-o ipostază complet nouă și destul de dificilă.

Ea a acceptat provocarea de a participa la cel mai dur reality show din România, America Express, unde a făcut echipă cu Larisa Iordache.

„Venind din sportul de performanță, această aventură numită America Express va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârnă de 10cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja. Suntem entuziasmate și recunoscătoare pentru aceasta experiență, dar cred că ne va solicita la maxim.

Avem emoții pentru că nu știm ce surprize ne așteaptă dar cred că vom trece cu brio de fiecare probă în parte și că vom ajungem cât mai departe în competiție așa cum am făcut în gimnastică”, spuneau cele două sportive, înainte de a pleca din România.

Provocarea pe care Diana Bulimar ar accepta-o fără rețineri. Fosta gimnastă a recunoscut: „Mi-aș dori” GALERIE FOTO
Diana Bulimar

Ce și-ar dori să facă Diana Bulimar

Acum, după încheierea filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1, sportiva a recunoscut că a fost mai greu decât se aștepta.

„Da, a fost un „challenge” acceptat de noi, atât de mine, cât și de Larisa Iordache. A fost mai greu decât ne așteptam, sincer. Dar, vom vedea la TV”, a mărturist ea, potrivit Click!.

Diana a dezvăluit că a încercat să se uite la sezoanele anterioare, însă nu a fost tocmai încântată de ce a văzut. Pentru că bătuse deja palma cu postul TV, nu a avut de ales și a mers mai departe, spunându-și: „Ce-o fi, o fi! Trăiește-ți visul!”.

Întrebată dacă se gândește la o viitoare provocare, o experiență care să o scoată din zona sa de confort, Diana Bulimar a mărturisit că și-ar dori să facă actorie și chiar să urce pe o scenă, dar nu este tentată să intre în această lume.

„În primul rand, mi-aș dori să fac actorie, dar nu neapărat pentru a apărea pe o scenă, că nu știu dacă sunt bună la asta. Doar pentru dezvoltare personală, dezvoltarea profesională a vocii, pentru a vorbi mai frumos, a avea o comunicare”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...