Diana Bulimar a prins gustul televiziunii. Mărturisirea fostei campioane la gimnastică despre noua sa pasiune: „Am o a doua șansă de la viață”

Stan Filon 18.08.2022, 08:05

Diana Bulimar, fosta campioană de gimnastică, a prins gustul televiziunii. Sportiva a participat în anul 2018 la emisinea „Exatlon”, iar acum tocmai ce s-a întors de la „America Express”, unde a făcut echipă cu fosta sa colegă de la lotul național de gimnastică, Larisa Iordache. Fosta sportivă a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech.ro, în care a spus cum s-a descurcat la celebra emisiune de la Antena 1, dar și cum este viața sa, după renunțarea la sport.

Diana Bulimar a prins gustul televiziunii

– Ai participat la două show-uri tv… Îți place televiziunea?

„Nu neapărat în sine îmi place televiziunea, să mă duc și să stau doar pe acolo, îmi place să și apar, să vorbesc, să dezvălui oamenilor ce înseamnă sportul. Să le arăt copiilor că pot face ceva și după sportul de performanță și că România îi ajută să ajungă undeva”, a declarat fosta gimnastă Diana Bulimar pentru Playtech.ro.

– A fost mai greu la America Express decât la un concurs de gimastică?

„A fost foarte greu la emisiunea America Express, mult mai greu decât mă așteptam..La gimnastică e mult mai multă muncă în spate pentru un minut pe aparat”.

Diana Bulimar a prins gustul televiziunii
Diana Bulimar a prins gustul televiziunii

„Ea poate să alerge mai mult și mai repede”

– Cum a fost să fii din nou în echipă cu Larisa Iordache? Au existat și momente de tensiune între voi?

„Ne știm foarte bine, ne cunoaștem limitele. Eu știam că pot vorbi mai bine engleza, spaniolă, că pot mânca mai multe, că ea poate să alerge mai mult și mai repede. Fiecare am avut atuurile noastre și ne-am descurcat cum am putut. Nu au existat foarte multe momente de tensiune. Incredibil cât de bine ne-am sincronizat, și eu m-am surprins pe mine”.

– Cum a fost revenirea acasă?

„Surprinzătoare, nu știam ce s-a întâmplat. A fost și diferența de fus orar, eram parcă pe altă planetă. A fost foarte greu, dar am avut o primire călduroasă. Primele trei zile nu am făcut nimic decât să stau în casă. Am mâncat, surprinzător, foarte mult, și eu și Larisa, și atunci ne-am confirmat că ne-a lipsit mâncarea…ceea ce înseamnă că suntem ok acum”.

– Ce ți-a lipsit cel mai mult?

„Multe lucruri. La mine s-au schimbat multe, de la prima experiență televizată din 2018. Mi-au lipsit mai mult părinții, prietenul, rutina zilnică, cu toate că am încercat să o am puțin și acolo. Un pic de sport, un pic de mâncare sănătoasă”.

– Ai mai participa la astfel de show-uri tv?

„Sincer, da. Mi-aș mai dori, este o experiență unică”.

– Ce ți-ai propus pentru viitor?

„Momentan îmi place treaba de tv și social-media, dar antrenez copii, la sala Nadiei, unde e patinoarul domnului Țiriac. Ușor, ușor, mă îndrept și spre antrenorat de performanță, dar mai am până acolo. Îmi dau cam 3-5 ani până să ajung acolo. Momentan antrenez doar copii mici”.

– Cât de dor ți-e de concursurile de gimnastică?

„Mi-e foarte dor, am multe momente în care-mi doresc să mă reîntorc în sala de gimnastică, dar știu că-mi ajunge, cred că corpului meu i-a ajuns câtă gimnastică a făcut timp de 20 de ani. Am și destul de multe accidentări. Trebuie să mă calmez, să-mi arăt că pot face și altceva, că am o a doua șansă de la viață. Primul hobby mi l-am îndeplinit, am medalie aproape la toate competițiile, iar acum e momentul să-mi găsesc și altceva de făcut, la care sunt foarte bună”.

– Ce probleme de sănătate ai avut după ce ai renunțat la gimnastică?

„Am avut ceva probleme la genunchi din cauza antrenamentelor destul dure, dar și din cauza mea, din neatenție”.

– În ce relații ai rămas cu fostele colege de la lot?

„Cu toate am rămas în relații foarte bune, doar că fiecare e în alt oraș sau are altă treabă și atunci ne vedem rar, dar ne înțelegem foarte bine”.

– Având în vedere ce sacrificii ai făcut, ți-ai îndruma copilul să facă gimnastică?

„Dacă va avea gena mea, sigur asta va dori să facă… Nu aș putea să spun nu, mai ales dacă voi vedea că are talent. Dar important e să-i placă. Totul trece, dar rezultatele rămân”.

– Te vezi mireasă în viitorul apropiat?

„Nu avem astfel de gânduri. Sunt cu cineva de doi ani de zile. Este extrordinar, e un om care mă ajută în viața de zi cu zi, pe parte de fotografie, m-a învățat foarte multe lucruri în această zonă și mi-am dat seama că mi-am găsit și acest hobby. Momentan nu-mi doresc acest lucru. Nu știu dacă am mai întâlnit fete care să spună asta, dar nu, eu nu-mi doresc așa ceva acum”.

– La ce gen de filme obișnuiești să te uiți?

„Când sunt singură îmi place să mă uit la crime, când sunt cu prietenul meu ne place să ne uităm la filme sau seriale ușoare, de seară, de 20-30 de minute”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...