Cine sunt concurenţii de la America Express – Drumul Aurului. Chef Cătălin Scărlătescu, Larisa Iordache, Andreea Bălan şi Puya, printre curajoşi

Badea Violeta 20.05.2022, 13:20

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii America Express! Cel mai dur reality show din România este pe punctul de a da startul filmărilor. Producătorii au anunțat astăzi, 20 mai, cele nouă perechi de vedete care sunt pregătite să pornească în aventura vieții lor pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri. Iată cine sunt concurenții America Express!

Numele vedetelor care vor participa la Asia Express 2022 – America Express

Asia Express ajunge, anul acesta, la sezonul cu numărul 5. Acesta va fi unul atipic, pentru că filmările se vor muta pe un alt continent. Prin urmare, Asia Express se transformă în America Express.

De altfel, concurenții vor pleca pe ruta Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, aceștia vor fi nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare. Miza lor este să ajungă la amuleta norocoasă și să intre în posesia premiului de 30.000 de euro.

Totuși, producătorii au introdus un element surpriză în acest sezon. Este vorba de Joker-ul, pentru care cele nouă echipe se vor lupta în primul episod al fiecărei etape.

Obținerea lui va aduce avantaje importante, care îi vor ajuta enorm pe concurenți în clasamentul final. Iată cine sunt concurenții America Express 2022.

1. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru

Celebrul bucătar și partenera sa, actrița Doina Teodoru nu au putut refuza această experiență deosebită. Cătălin Scărlătescu este extrem de încântat, mai ales că a urmărit cu sufletul la gură sezoanele trecute Asia Extress.

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troller. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta!”, a declarat celebrul chef.

2. Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Cătălin Bordea va pleca în aventura numită Drumul Aurului alături de bunul său prieten, Nelu Cortea.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare :)) Sincer, abia aștept sa ajung, abia aștept sa îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”, a spus Bordea.

3. Jean Gavril și fratele lui, Dinu

Cei doi frați au declarat că vor să testeze legătura dintre ei și să se bucure de această experiență incredibilă.

„Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscator pentru ca fac parte din aceasta cursa care este foarte dificila si care ne va pune la incercare absolut toate simturile, fizicul si mai ales nervii fiecaruia!

Ma bucur ca se întampla alaturi de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat si sunt sigur ca vom trai o experienta pe care nu o vom uita niciodata! Imi doresc foarte mult sa ajungem pana la sfarsitul cursei, sunt niste țări prin care nu am mai fost niciodata si chiar ne dorim sa cunoastem cat mai multe din aceasta experienta unică!”, au declarat cei doi frați.

4. Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam

Îndrăgita Youtuberiță, Bie Adam, va porni pe Drumul Aurului alături de mama sa. Cele două vor să-și depășească limitele și să se distreze.

„Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm”, a spus Bie Adam.

5. Puya și soția lui Melinda

Puya si Melinda
Puya si Melinda

Cei doi soți au acceptat provocarea de a pleca în experiența vieții lor la America Express și se declară foarte nerăbdători să descopere continentul american.

 „Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”, a spus Puya.

„Nu puteam să îl las singur printre toate sud-americancele alea”, a declarat soția artistului.

6. Cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh

Noua senzaţie din muzica românească și prietenul ei declară că vor să iasă din zona de confort. Cu siguranță, America Express le va oferi șansa să-și testeze limitele.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales :)) și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”, au declarat cei doi.

7. Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Andreea Antonescu si Andreea Balan
Andreea Antonescu si Andreea Balan

Trupa Andre se reunește la America Express. Mai mult ca sigur, fanii celor două sunt nerăbdători să le vadă în acest show incredibil, care a reușit deja să atragă milioane de telespectatori.

„Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”, au declarat cele două vedete.

8. Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla sunt, fără îndoială, două nume cunoscute în lumea fashionului. De data aceasta însă, cei doi se vor afla în fața unei provocări inedite. Oare cum se vor descurca? Răspunsul îl veți afla doar urmărind America Express.

„Această experiență este un game changer. În mod firesc, după America Express viața nu o să mai fie la fel. Credem că este un adevărat detox, o rupere se tot ce am trăit până acum, rău sau bun”, au spus cei doi.

9. Gimnastele Diana Bulimar și Larisa Iordache

Cele două gimnaste sunt obișnuite cu performanța, dar și cu greul. Astfel, Diana Bulimarau și Larisa Iordache au acceptat cu ușurință provocarea de a pleca în experiența vieții lor la America Express și se declară foarte curioase de cum va fi.

 „Venind din sportul de performanță, această aventură numită America Express va fi o nouă provocare pentru noi. Sperăm doar că nu pe o bârnă de 10cm, pentru că pe aceea am câștigat-o deja. Suntem entuziasmate și recunoscătoare pentru aceasta experiență, dar cred că ne va solicita la maxim.

Avem emoții pentru că nu știm ce surprize ne așteaptă dar cred că vom trece cu brio de fiecare probă în parte și că vom ajungem cât mai departe în competiție așa cum am făcut în gimnastică.”, au precizat cele două sportive.

Urmăriți Impact.ro și pe