Protecția Copilului, acasă la Anamaria Prodan după scandalul cu Reghecampf. Ce verificări se fac acum

Andrei Simion 06.10.2022, 08:34

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Ilfov a fost acasă la Anamaria Prodan după scandalul cu Laurențiu Reghecampf ce a avut loc la data de 23 septembrie, la vila pe care impresara o deține în Snagov. Iată ce verificări se fac acum.

Protecția Copilului a fost acasă la Anamaria Prodan

Fiul Anamariei Prodan și al antrenorului, Laurențiu Reghecampf Junior, poreclit Bebeto, se află în atenția autorităților în urma conflictului violent ce a avut loc între cei doi. Protecția Copilului s-a prezentat la locuința impresarei.

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama. Este traumatizat!

Mai mult, copilul a fost amenințat că va fi luat pe sus și dus cu forța acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur și simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, spunea Anamaria Prodan, după scandalul cu Laurențiu Reghecampf.

Protecția Copilului a intervenit pentru a cerceta starea emoțională a copilului și nu numai. DGASPC Ilfov a confirmat vizita efectuată la locuința Anamariei Prodan. Bebeto ar urma să fie supravegheat de un psiholog, conform PlaySport.ro.

Protectia Copilului, acasa la Anamaria Prodan dupa scandalul cu Reghecampf
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan refuză să comenteze

Impresara Anamaria Prodan refuză să comenteze privire la implicarea DGASPC Ilfov în acest scandal. Vedeta a transmis că a rugat reprezentanții tuturor instituțiilor publice să nu emită nicio declarație ce i-ar putea afecta copilul tulburat din cauza scandalului recent.

În urma conflictului violent ce a avut loc în zona vilei impresarei, în Snagov, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au acuzat reciproc de violență, iar antrenorul a apărut cu un ochi tumefiat la botezul fiului său cu noua lui parteneră de viață, Corina Caciuc.

Atât impresara, cât și antrenorul s-au ales cu dosare penale și cu ordine de protecție, după ce au fost audiați în birouri diferite. Laurențiu Reghecampf are și un al doilea dosar, deoarece în timpul acelui scandal l-ar fi lovit și pe șoferul fostei sale partenere de viață.

Urmăriți Impact.ro și pe